Як смачно приготувати індичку різними способами: найкращі рецепти приготування білого і червоного мяса індички на сковороді в духовці, в мультиварці і на пару для дорослих і дітей

Як смачно приготувати стегно індички?


Крім філе, стегно індички вважається теж м’ясистою частиною. Пропонуємо смачно запекти цю частину тушки, а як ми зараз навчимо.

Для маринаду 1 кг стегна індички, знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 ст л соку лимона;
  • 3 ст л соєвого соусу;
  • 1 ст л масла рослинного;
  • спеції за смаком.

Стегна помити, видалити зайву вологу. Приготувати соус, змішавши всі складові. Замаринувати стегно в соусі, для кращого просочування зробіть «масаж» стегну, добре втираючи в нього соус. Залишити промаринуватися на 1-3 години. Викласти стегно у форму для запікання, зверху замотати фольгою. Відправити в духовку на годину, температура приготування – 180 градусів. Після зняти фольгу зверху і зарумянить протягом ще півгодини. Приготована за цим рецептом стегно виходить дуже соковитим як в гарячому, так і в холодних вигляді.