Як смачно приготувати стегно індички?
Крім філе, стегно індички вважається теж м’ясистою частиною. Пропонуємо смачно запекти цю частину тушки, а як ми зараз навчимо.
Для маринаду 1 кг стегна індички, знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 ст л соку лимона;
- 3 ст л соєвого соусу;
- 1 ст л масла рослинного;
- спеції за смаком.
Стегна помити, видалити зайву вологу. Приготувати соус, змішавши всі складові. Замаринувати стегно в соусі, для кращого просочування зробіть «масаж» стегну, добре втираючи в нього соус. Залишити промаринуватися на 1-3 години. Викласти стегно у форму для запікання, зверху замотати фольгою. Відправити в духовку на годину, температура приготування – 180 градусів. Після зняти фольгу зверху і зарумянить протягом ще півгодини. Приготована за цим рецептом стегно виходить дуже соковитим як в гарячому, так і в холодних вигляді.