Як смачно приготувати індичку різними способами: найкращі рецепти приготування білого і червоного мяса індички на сковороді в духовці, в мультиварці і на пару для дорослих і дітей

Як приготувати індичку в мультиварці смачно?


Мультиварка — домашня помічниця кожної господині. Ділимося рецептом смачного м’яса індички з диво-горщика. Знадобляться наступні продукти:

  • 0,5 кг індички, бажано філе, але можна взяти і стегно;
  • 700 мл води;
  • 2 ст л солі;
  • спеції (гранульований часник, паприка, суміш перців та ін).

У воді розчинити сіль і покласти в неї м’ясо, залишити на просол на 8-12 годин. Після, його вийняти, обсушити. Викласти шматок на фольгу і обсипати обраними спеціями, загорнути шматок. Укласти його на дно мультиварки, виставити температуру на 80 градусів, час приготування 1,5 години. Після закінчення цього часу можна пригощатися. Радимо переглянути ще масу цікавих рецептів з мультиварки в статті: «Кращі рецепти для мультиварки з фото».

Як смачно приготувати індичку з картоплею?


Ділимося смачним рецептом картопельки з індичкою, який підійде на кожен день і навіть зможе порадувати ваших гостей на святковому столі. Отже, почнемо:

  • 400 г філе індички;
  • 8 шт великих картоплин;
  • 200 г грибів, бажано печериці;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 3 ст л соєвого соусу;
  • 1 год л паприки;
  • 50 г сиру твердих сортів;
  • 2 ст л рослинного масла.

Філе порізати середніми шматочками і замаринувати в соєвому соусі, посипати спеціями. Залишити м’ясо настоятися 45 хв. Картоплю очистити, порізати великими шматками, гриби навпіл. Все скласти в миску до м’яса, туди ж відправити часник, паприку, рослинна олія, приправи. Перемішати і викласти у вогнетривку форму. Готувати страву 35 хв у духовці, температура повинна знаходитися на позначці 200. Дістати гарячу картоплю з духовки і затерти твердим сиром. Якщо хочете золотисту скоринку, то помістіть форму ще на 10 хв в духовку.