Як смачно приготувати індичку різними способами: найкращі рецепти приготування білого і червоного мяса індички на сковороді в духовці, в мультиварці і на пару для дорослих і дітей

Як смачно приготувати філе індички в духовці в рукаві?


Пропонуємо спробувати оригінальний рецепт приготування філе індички в рукаві. М’ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м’яким. Відмінний варіант для дієтичного харчування.

На 1,5 кг філе індички потрібно приготувати:

  • 300-350 мл – кефіру нежирного 1%;
  • половинку лимона;
  • 1-1,5 год л солі;
  • перець за смаком.

Філе помити, просушити, нарізати порційними шматками. У кефір вичавити сік з лимона, додати сіль, перець, при бажанні додати улюблені спеції. Шматки м’яса скласти в маринад і промаринувати 3-5 годин. Далі, шматочки скласти в рукав і відправити в нагріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. Якщо хочете зробити на м’ясі апетитну скоринку, то за 5 хв до готовності розріжте рукав і поверніть м’ясо назад в духовку.

Господині На замітку: Філе можна приготувати одним шматком, але для того щоб воно просочилося, перед тим як відправити в маринад, проткніть його наскрізь ножем в декількох місцях.