Як смачно приготувати індичку різними способами: найкращі рецепти приготування білого і червоного мяса індички на сковороді в духовці, в мультиварці і на пару для дорослих і дітей

Як смачно приготувати медальйони з індички?

Що найсмачніше приготувати з фаршу індички?

Якщо ви вважаєте, що котлети з фаршу — це банально, то пропонуємо спробувати приготувати смачну дієтичну ковбаску з фаршу індички.

Для початку роботи готуємо:

  • 1,5 кг м’яса індички або вже готового фаршу;
  • 200 г сиру твердих сортів;
  • 4 великі цибулини;
  • 4 зубчики часнику;
  • Спеції: сіль – 1 ст л; перець – 1 год л; сушені трави, гранульований часник – 1 год л.
  • Свинячі кишки або штучна оболонка для ковбасок.

Перемолоти м’ясо і цибулю на м’ясорубці, додати пропущений через прес часник і спеції, перемішати. Твердий сир дрібно накришити і додати у готовий фарш. Отриманою масою наповнити кишки.

Варити ковбаски в киплячій воді 20 хв. Перед опусканням ковбасок у воду густо проткнути їх по всій довжині голкою. Щоб надати отриманої ковбаски рум’яний вид, її можна помістити в духовку, розігріту до 180 градусів і смажити протягом 10-15 хв.