Печиво з сиру – 7 дуже смачних рецептів сирного печива

Сьогодні будемо готувати з вами дуже простий і дивовижно смачне печиво з сиру.

Слід зазначити, що готується така випічка дуже швидко і легко. А виходить дуже ніжною, смачною і ароматною. По-моєму, ідеальний печиво до чаю або кави!

До речі, коли будете готувати його, майте на увазі, що в духовці воно збільшується в розмірах. Тому на деку розміщуйте їх подалі один від один, щоб вони не злипалися. Приємного вам кулінарної творчості!

Печиво з сиру «Трикутники з цукром» в домашніх умовах

Мабуть, найвідоміший спосіб приготування сирного печива. Такі трикутнички виходять дивовижно красивими і смачними. Випікати їх потрібно до злегка рум’яної кірочки.

Інгредієнти:

  • Сир – 250 гр.
  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Сода – 0,5 чайної ложки
  • Борошно – 500 гр.
  • Щіпка солі
  • Цукор на посипання

Спосіб приготування по етапах:

Сир з вершковим маслом ретельно розминаємо до однорідної маси.

Додаємо соду і цукор.

Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його кришкою і відправляємо в холодильник на півгодини, щоб трохи піднялося.

Ділимо тісто на дві частини і розкачуємо одну з них. За допомогою склянки чи кружки вирізаємо кругляш.

Потім кожне печиво в цукрі.

Складаємо у формі трикутничка і знову опускаємо в цукрі.

Кладемо сирні печива на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів до готовності. Приємного апетиту!

Рецепт дуже смачного печива з сиру і сметани

Час приготування даної випічки не забере у вас більше години. Так що якщо гості на порозі, а у вас нічого немає до чаю, не впадайте у відчай і приготуйте печиво за цим рецептом.

Візьміть:

  • сир – 200 гр.
  • сметана – 150 гр.
  • борошно вищого сорту – 300-400 гр.
  • цукор – 100 гр.
  • сіль – щіпка
  • ванільний цукор – 0,5 чайної ложки
  • сода – 0,5 чайної ложки (погасити оцтом)

Спосіб приготування по етапах:

У мисці змішуємо сир, сметану, сіль, цукор, ванілін і ретельно перемішуємо до однорідної маси. Додаємо соду, гашену оцтом.

Просіваємо борошно, поступово всипаючи її до сирної маси.

Замішуємо тісто розкачуємо його у формі ковбаски і розрізаємо на порційні шматочки.

Катаємо з тіста кульки і однією стороною мачає в цукрі, а потім викладаємо печиво на деко цукрових стороною вгору.

Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин. Приємного апетиту!

Як спекти дивовижно смачне сирне печиво «Гусячі лапки»?

Така чудова випічка за формою дуже нагадує гусячі лапки. Готується печиво з сиру, борошна і вершкового масла. За бажанням ви можете додати в нього корицю і цедру – вийде дуже ароматно!

Підготуйте:

  • 500 гр. сиру
  • 250 гр. вершкового масла
  • 350 гр. борошна
  • 10 гр. ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 10 гр. розпушувача
  • 1/2 шт. цедри лимона
  • 1/3 чайної ложки солі
  • 1/3 чайної ложки кориці
  • 200 гр. цукру

Спосіб приготування по етапах:

У сир додаємо ванільний цукор, щіпку солі, мелену корицю, яйце і цедру лимона. Перемішуємо все до однорідної маси.

Борошно просіваємо через сито, додаємо розпушувач і натерте на крупній тертці вершкове масло.

Змішуємо борошно з вершковим маслом разом з сирною масою і замішуємо тісто. Намагаємося зробити це дуже швидко, щоб масло не встигло розтанути! Тісто прибираємо в целофановий пакет і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.

Відриваємо від тесту одну третину, розкочуємо качалкою і з допомогою склянки чи форми вирізаємо кругляш.

Кожен гурток з тіста обвалюємо в цукрі, потім складаємо навпіл і знову – в сахарі.

Складаємо ще раз навпіл, щоб вийшов куточок, і знову макаємо в цукор однією стороною.

Потім робимо надрізи ножем, як показано на фото, щоб зімітувати гусячі лапки.

Кладемо печиво на деко і ставимо його в розігріту до 190 градусів духовку, до готовності. Приємного апетиту!

Рецепт печива з сиру «Рулетики з цукром» в домашніх умовах

Сирні рогалики стануть відмінною випічкою до чаю для всієї родини. Вони не тільки дуже смачні, але й ситні. Так що знадобляться навіть для повноцінного перекусу.

Інгредієнти:

  • сир – 300 гр.
  • масло вершкове м’яке – 100 гр.
  • борошно – 250 гр.
  • розпушувач – 1 чайна ложка
  • цукор – 3 столові ложки (можна більше)
  • ванільний цукор – 1 пакетик

Спосіб приготування по етапах:

Сир змішуємо з м’яким вершковим маслом до однорідної маси. Додаємо борошно і розпушувач і замішуємо тісто.

Прибираємо його в целофановий пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Цукор змішуємо з ваніліном.

Ділимо тісто на дві частини і кожну з них розкачуємо з допомогою качалки. Посипаємо цукром з ваніліном.

Тісто ділимо на трикутники і формуємо з них рогалики, як показано на фото.

Викладаємо цукрові рулетики на деко і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Приємного апетиту!

Дуже смачне сирне печиво без масла і маргарину

Якщо ви не любите додавати в солодку випічку масло або маргарин, то замість них можна використовувати молоко чи сметану. Вийде не менш смачно і ніжно!

Візьміть:

  • борошно – 200 гр.
  • цукор – 100 гр.
  • яйце – 1 шт.
  • молоко – 100 мл
  • сир – 100 гр.
  • розпушувач – 2 чайні ложки
  • яблуко – 1 шт.
  • цедра з половини лимона

Спосіб приготування по етапах:

Яйце збиваємо з цукром і дрібкою солі.

Вливаємо молоко, додаємо сир і лимонну цедру. Ретельно все перемішуємо.

У просіяне борошно додаємо розпушувач і перемішуємо інгредієнти. З’єднуємо їх з сирною масою і замішуємо тісто.

Яблуко ріжемо на дрібні шматочки і кладемо в тісто.

На деко ложкою викладаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин. Даємо печінкою охолонути, посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Рецепт домашньої випічки з сиру «Лакомка»

Такий десерт готується у вигляді цілісного пирога з сирною начинкою всередині, а потім перед подачею на стіл ділиться на порційні шматочки. Пісочне тісто з соковитою начинкою всередині нікого не залишить байдужим!

Підготуйте:

  • Борошно – 160 гр.
  • Вершкове масло – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Сир – 230 гр.
  • Цукор – 160 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Ванілін – 1 столова ложка
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

До вершкового масла всипаємо частину борошна, розпушувач і сіль за смаком. Ретельно все перемішуємо, поступово додаючи решту муки. Замішуємо тісто.

У сир розбиваємо яйця і збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Додаємо цукор і ванілін, після чого знову збиваємо.

Половину пісочного тіста викладаємо у форму, акуратно розподіляємо його, виливаємо сирну начинку, після чого посипаємо зверху рештою тестом.

Випікаємо в духовці близько 40 хвилин при 180 градусах. Приємного апетиту!

Відео про те, як приготувати дуже смачне сирне печиво у вигляді вушок

Хтось таке печиво називає сердечками, а хтось- вушками. Це не настільки важливо. Головне, що випічка з сиру виходить дуже і дуже смачною, красивою і ароматною. Спробуйте самі!

Інгредієнти:

  • Сир – 250 гр.
  • Масло вершкове (мяке) – 150 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Екстракт ванілі – 1 чайна ложка
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 1 чайна ложка
  • Розпушувач – 6 гр.
  • Борошно – 300 гр.
  • Цукор – 150-200 гр.

А вам, дорогі мої, сподобалися такі рецепти печива з сиру?