Перш ніж готувати таке блюдо, необхідно спочатку приготувати тонкі млинці на молоці або кефірі.
Щоб фарш вийшов ароматним і соковитим, рекомендую додавати в нього вершки або 6% молоко, а також улюблені спеції за смаком. Калорійність млинчиків з м’ясом на 100 грамів продукту складає 470 ккал.
Таке ситне блюдо можна приготувати як на святковий стіл, так і до обіду або вечері. У холодному вигляді їх теж можна їсти, але смачніше буде розігріти фаршировані млинці на сковороді з вершковим маслом. Приємного вам кулінарної творчості!
Найсмачніший рецепт млинців з м’ясним фаршем на молоці
Якщо при приготуванні фаршу додати в нього трохи вершків або молока, начинка вийде дуже ніжною і соковитою. Ще дуже важливо додавати при приготуванні вершкове масло.
Інгредієнти для тіста:
- 250 гр. пшеничного борошна
- 0,5 літра молока
- 2 яйця
- 30-50 гр. цукру
- 100 мл рослинного масла
- сіль за смаком
Для начинки:
- 400 гр. відварної яловичини
- молоко або 10% вершки – на-віч
- 2 репчатых лука
- 1 морква
- 80 гр. вершкового масла
- сіль і перець – за смаком
Спосіб приготування по етапах:
Цибулю з морквою злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.
Перекручуємо на м’ясорубці шматочки вареного м’яса.
М’ясний фарш і сіль з перцем за смаком додаємо до обсмаженою овочам, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 5-7 хвилин.
Щоб начинка вийшла соковитою, при обсмажуванні фаршу додаємо шматочок вершкового масла і трохи молока або вершків!
Сирі яйця збиваємо з сіллю і цукром. Додаємо трохи борошна і перемішуємо.
Вливаємо молоко і рослинне масло в тісто, кладемо борошно, ретельно все змішуємо до сметаноподібної консистенції.
На розпечену сковороду наливаємо трохи тіста і швидкими круговими рухами розподіляємо його по всій поверхні. Кожен млинець випікаємо з обох боків на середньому вогні.
За допомогою столової ложки викладаємо м’ясну начинку і акуратно загортаємо її в млинець. Повторюємо так до тих пір, поки фарш не закінчиться. Приємного апетиту!