Млинці з м’ясом – 5 найсмачніших рецептів фаршированих млинців

Перш ніж готувати таке блюдо, необхідно спочатку приготувати тонкі млинці на молоці або кефірі.

Щоб фарш вийшов ароматним і соковитим, рекомендую додавати в нього вершки або 6% молоко, а також улюблені спеції за смаком. Калорійність млинчиків з м’ясом на 100 грамів продукту складає 470 ккал.

Таке ситне блюдо можна приготувати як на святковий стіл, так і до обіду або вечері. У холодному вигляді їх теж можна їсти, але смачніше буде розігріти фаршировані млинці на сковороді з вершковим маслом. Приємного вам кулінарної творчості!

Найсмачніший рецепт млинців з м’ясним фаршем на молоці

Якщо при приготуванні фаршу додати в нього трохи вершків або молока, начинка вийде дуже ніжною і соковитою. Ще дуже важливо додавати при приготуванні вершкове масло.

Інгредієнти для тіста:

  • 250 гр. пшеничного борошна
  • 0,5 літра молока
  • 2 яйця
  • 30-50 гр. цукру
  • 100 мл рослинного масла
  • сіль за смаком

Для начинки:

  • 400 гр. відварної яловичини
  • молоко або 10% вершки – на-віч
  • 2 репчатых лука
  • 1 морква
  • 80 гр. вершкового масла
  • сіль і перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Цибулю з морквою злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.

Перекручуємо на м’ясорубці шматочки вареного м’яса.

М’ясний фарш і сіль з перцем за смаком додаємо до обсмаженою овочам, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 5-7 хвилин.

Щоб начинка вийшла соковитою, при обсмажуванні фаршу додаємо шматочок вершкового масла і трохи молока або вершків!

Сирі яйця збиваємо з сіллю і цукром. Додаємо трохи борошна і перемішуємо.

Вливаємо молоко і рослинне масло в тісто, кладемо борошно, ретельно все змішуємо до сметаноподібної консистенції.

На розпечену сковороду наливаємо трохи тіста і швидкими круговими рухами розподіляємо його по всій поверхні. Кожен млинець випікаємо з обох боків на середньому вогні.

За допомогою столової ложки викладаємо м’ясну начинку і акуратно загортаємо її в млинець. Повторюємо так до тих пір, поки фарш не закінчиться. Приємного апетиту!

Як приготувати млинці з м’ясом і рисом на сковороді?

Для цієї страви підійде будь фарш – як з свинини, яловичини, так і з індички або курки. Рис необхідно буде заздалегідь відварити і з’єднати з фаршем.

Візьміть для млинців:

  • 1 літр теплого молока
  • 1 склянку теплої води
  • 3 яйця
  • 1 чайна ложка солі (з гіркою)
  • 2 столових ложки цукру (з гіркою)
  • 2 чайні ложки сухих дріжджів
  • пів склянки манної крупи
  • 500-600 гр. борошна
  • соняшникова олія для смаження

Для начинки:

  • 500 гр. м’яса телятини
  • 3 столові ложки відвареного рису
  • 1-2 ріпчастої цибулі
  • сіль, перець – за смаком
  • 50-70 гр. вершкового масла для смаження млинців

Спосіб приготування по етапах:

У миску наливаємо тепле молоко і воду. Кладемо цукор, сіль і сухі дріжджі. Акуратно все перемішуємо.

Додаємо яйця і збиваємо. Висипаємо манну крупу, змішуємо.

Всипаючи борошно, не перестаємо помішувати тісто до однорідної консистенції. Залишаємо на годину при кімнатній температурі.

Відварну телятину пропускаємо через м’ясорубку.

Додаємо в м’ясний фарш обсмажену цибулю і варений рис, гарненько перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком.

Кожен млинець обсмажуємо на розпеченій сковороді з обох боків до золотистого кольору.

Загортаємо в млинці м’ясну начинку. Змащуємо розпечену сковороду з вершковим маслом.

Обсмажуємо на сковороді фаршировані млинці з обох сторін. Так само їх можна просто трохи розігрівати в духовці. Приємного апетиту!

Найсмачніші млинці, фаршировані м’ясом і яйцем

Для приготування цих млинців необхідно заздалегідь відварити яйця і натерти їх на тертці. І тільки потім додати в м’ясний фарш. Спробуйте самі цю дивовижно смачну начинку!

Підготуйте:

  • Тонкі млинці
  • М’ясний фарш – 400 гр.
  • Терта морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 6 шт.
  • Сіль і улюблені приправи – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Печемо млинці за улюбленим рецептом.

У м’ясний фарш додаємо сіль і приправи до смаку, перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на іншій сковороді.

До цибулі додаємо моркву і обсмажуємо овочі, безперервно помішуючи, ще 5 хвилин.

Фарш з’єднуємо з обсмаженими овочами, ретельно перемішуємо і тушкуємо на малому вогні ще 5 хвилин.

Яйця відварюємо, натираємо на тертці і додаємо в нашу м’ясну начинку. Загортаємо її в кожен млинець. Готові, приємного апетиту!

Робимо млинці з м’ясом і грибами до Масляної

Відмінний варіант як до Масниці, так і просто до обіду або вечері! Начинка виходить смачною і соковитою завдяки грибів і цибулі.

Нам знадобляться:

  • Тонкі млинці
  • М’ясний фарш – 300 гр.
  • Печериці – 100 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Печемо тонкі млинці для завертання начинки.

Цибулю злегка обсмажуємо на сковороді, після чого додаємо нарізані гриби. Солимо за смаком. Обсмажуємо до тих пір, поки з печериць не випарується зайва волога.

Фарш солимо і перчимо за смаком, потім обсмажуємо на окремій сковороді до готовності. Тепер з’єднуємо його з смаженими грибами і начиняємо млинці. Приємного апетиту!

Відео від Ірини Хлебниковой з рецептом приготування м’ясних млинців

Відомий кулінарний блогер ділиться своїми секретами приготування ситного страви. Так що обов’язково спробуйте млинці з м’ясом від Ірини Хлебниковой!

Інгредієнти для начинки:

  • 700 гр. м’яса
  • 1 середня цибулина
  • 1 їдальня ложка борошна з гіркою
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • рослинна олія
  • сіль, перець

Для млинців:

  • 500 мл молока
  • 3 курячих яйця
  • 180 гр. борошна
  • 1 столова ложка цукру
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 2-3 столові ложки рослинної олії

А ви, дорогі мої, як зазвичай готуєте млинці з м’ясом? Поділіться своїм досвідом в коментарях, буду дуже вдячна вам за це. Якщо стаття була для вас корисною, збережіть її у себе в закладках та поділіться в улюбленої соціальної мережі. До нових зустрічей на блозі!