Як приготувати пишний і розсипчастий пиріг манник: покрокові рецепти лепешняку в духовці на сковороді, в мультиварці і мікрохвильовці з ідеями начинок для лепешняку без борошна

Всі пам’ятають манну кашу з дитячого садка та іншого застосування цій крупі уявити не можуть. Наш журнал ламає стереотипи і пропонує приготувати зі звичайної манки смачний ресторанний десерт. Манник – смачно, ситно, оригінально і готується дуже швидко. Ваші домочадці по достоїнству оцінять таке ласощі. Приступаємо до приготування.

Що таке манник і як його готувати: головні принципи


З назви зрозуміло, що головний інгредієнт цього пирога – манка. Щоб приготувати такий десерт будинку не потрібно багато зусиль і великих витрат. Манка, цукор і кисломолочні продукти в комплексі дають простий, але гармонійний смак десерт. Тепер не потрібно змушувати своїх карапузів є одноманітну манну кашу, адже за добавкою лепешняку вони прийдуть самі.

Робиться вона досить просто: крупа замочується в рідких інгредієнтів, після набухання додається цукор та інші продукти. Після запікання його можна їсти як в гарячому вигляді, так і в холодному вигляді.

Оскільки таких заморочок як «не піднімається тісто» або «пригорів пиріг» з манником не виникає, то приготувати його може навіть починаюча господиня або чоловік, який вирішить порадувати свою кохану власноруч приготованим десертом.