Аджика — абхазька і грузинська гостра приправа, до складу якої входять перетертий перець та прянощі. Підходить до будь-якого столу і страви. Але тільки з перцю виготовляється пастоподібна приправа? Сьогодні ми вам розповімо про те, з яких продуктів можна приготувати смачну кавказьку аджику.
З чого приготувати смачну аджику з варінням на зиму?
Аджику можна приготувати як з традиційного кавказького рецептом, так і у складі з іншими продуктами. В абхазьку приправу входить:
- червоний перець;
- коріандр;
- уцхо-сунелі;
- часник;
- пряні трави;
- сіль.
З плином часу різні народи винаходили свої варіації приготування пекучої приправи. Наприклад, з додаванням томатів, баклажанів, яблук, кабачків, моркви, і навіть ягід.
Класичний рецепт аджики на зиму з помідор і хрону з фото
Підготуйте:
Процес:


