Дитячі рецепти: найсмачніші рецепти страв для дітей — отримуємо максимум поживності з недорогих продуктів

Коли малюк переступає межу першого року життя, батьки все частіше задаються питанням: як урізноманітнити харчування своєї дитини надалі? Існує безліч статей по керівництву введення прикорму дітям до року, а ось спеціально розроблених схем харчування діток від 1 до 3 років зовсім небагато. Молодим батькам недостатньо просто розібратися в моменти правильного харчування, їм потрібно ретельно розписати меню своєї дитини.

Як готувати для дитини: смачно, ситно, смачно

Серед безлічі кулінарних методів приготування і обробки продуктів для дитини варто віддати перевагу найбільш дбайливим, щоб не перевантажувати дитячі травні органи, які тільки встигли зміцніти. Тому вітаються варіння, тушкування, парове приготування і запікання різних страв. Якщо зовсім недавно для малюка м’ясо і риба нежирних сортів готувалися у вигляді пюре, то після рочки можна запропонувати ці продукти в тюхтельки, котлетах, фрикадельках, але тільки не смажених. Для отримання повноцінної їжі необхідний гарнір, а саме різні крупи і макаронні вироби, а головне овочі, як свіжі, так і варені.

Так як же приготувати їжу для дитини смачно, ситно, смачно з недорогих продуктів, які є майже в кожному холодильнику? Давайте поекспериментуємо!