Як смачно приготувати індичку різними способами: найкращі рецепти приготування білого і червоного мяса індички на сковороді в духовці, в мультиварці і на пару для дорослих і дітей

Як приготувати крила індички смачно?

Як приготувати сердечка і шлуночки індички смачно?


З сердечок і шлуночків індички можна приготувати чудове блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. Готуємо продукти:

  • 0,5 кг сердечок;
  • 0,5 кг шлуночків;
  • дві великі цибулини;
  • одна морква;
  • 250-300 мл сметани;
  • 50 мл рослинного масла;
  • спеції: сіль, хмелі-сунелі, перець.

Потрухи промити, відварити до повної готовності. При варінні воду посолити. Овочі очистити і нашаткувати соломкою. Посмажити овочі, додати відварені шлуночки і сердечка, тушкувати 15 хв, влити сметану, всипати спеції і тушкувати ще 10 хв. При бажанні додати улюблену зелень.

Як смачно приготувати печінку індички?


Перше, що спадає на думку при згадці такого продукту, як печінка, це паштет. Тому хочемо представити увазі дуууже смачний паштет з печінки індички. Знадобляться наступні продукти:

  • 300 г печінки індички;
  • 200 г сердечок індички;
  • 300 г вершкового масла;
  • 2 великі цибулини;
  • 30 мл коньяку;
  • 3 гілочки розмарину;
  • сіль і спеції за смаком.

Субпродукти помити, сердечка відварити. На сковорідці розтопити 100 г масла, на ньому обсмажити печінку з цибулею і гілочкою розмарину. Коли печінка буде готова, влити коньяк і насипати спеції. Всю масу разом з відвареними сердечками вкласти в блендер і подрібнити. Викласти паштет в формочку. Масло розтопити разом з гілочками розмарину, додати улюблених спецій або трав. Розлити ароматне масло поверх паштету і залишити до застигання.