Рибний суп з консервів скумбрії з пшоном – мій фото рецепт в мультиварці

Доброго всім дня, дорогі мої! Сьогодні будемо готувати з вами смачний рибний суп з консервів в мультиварці. Хоча за цим рецептом ви можете зварити його і в каструлі на плиті.

В минулий раз, якщо ви пам’ятаєте, ми робили з вами перловий суп з куркою і овочами. Сьогоднішнє перше блюдо добре тим, що готується легко і швидко, завдяки використанню рибних консервів. Я брала скумбрію, але ви можете класти горбушу або те, що знайдете у себе в холодильнику.

Щоб такий супчик вийшов ароматним і наваристим, обов’язково додавайте в нього зелень. Будь-яку, хочете — петрушку, цибулю, кріп! Я замість приправ використовую адыгейскую сіль, і вам рекомендую. Виходить дуже смачно! Приємного вам кулінарної творчості!

Як зварити рибний суп з консервів скумбрії з пшоном в мультиварці?

Інгредієнти:

  • Вода фільтрована — 3 літра
  • Рибні консерви з скумбрії — 1 банку
  • Картопля середнього розміру — 7-8 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1-2 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Пшоно — 150 гр.
  • Зелень — за смаком
  • Сіль, спеції — за смаком
  • Лавровий лист

Спосіб приготування по етапах:

Крок 1. Наливаємо в чашу мультиварки необхідну кількість води, додаємо туди нарізану ріпчасту цибулю.

Крок 2. Картоплю нарізаємо і кладемо до цибулі.

Крок 3. Моркву натираємо на тертці і додаємо в суп. Якщо хочете, можете порізати її так, як вам подобається.

Крок 4. Пшоно промиваємо і кладемо в каструлю.

Крок 5. Кріп нарізаємо і додаємо в каструлю. Солимо і перчимо за смаком, кладемо лавровий лист. Я додавала адыгейскую сіль замість приправ і лаврового листа!

Крок 6. Рибні консерви відокремлюємо від кісток, нарізаємо і кладемо до овочів і пшона. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Суп» на 1,5 години.