Прості і смачні паски в мультиварці на Великдень 2020

Вітаю вас, дорогі мої! Від усієї душі вітаю вас з наступаючою православної Великоднем! Сьогодні будемо готувати з вами паски в мультиварці.

До речі, якщо у вас вдома є хлібопічка, можете і в ній спекти пасхальне ласощі. Вийде ще простіше, оскільки ця техніка вміє готувати навіть тісто. Тобто вам не доведеться додатково щось збивати, рух та інше.

Що стосується мультиварки, то в ній можна робити як великий сімейний паска, так і маленькі кексики в паперових формочках. Технологія приготування у всіх випадках приблизно однакова. Рецепти відрізняються лише за складом інгредієнтів. Приємного вам великоднього кулінарної творчості!

Паска в мультиварці Редмонд (Redmond) – простий і смачний рецепт

Пасхальне ласощі виходить дуже смачним, але в той же час простим у приготуванні. З мультиваркою спекти паску на всю сім’ю дуже легко!

Інгредієнти:

  • 1 стакан молока
  • 3 яйця
  • 4,5 склянки борошна
  • 1 склянка цукру
  • 150 гр. вершкового масла
  • 11 гр. сухих дріжджів
  • щіпка солі
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 100 гр. родзинок
  • 50 гр. кураги (за бажанням)
  • 50 гр. цукатів (за бажанням)

Для глазурі:

  • 100 гр. цукрової пудри
  • 1 яйце
  • кондитерська посипання і прикраси для паски

Спосіб приготування по етапах:

Родзинки очищаємо, промиваємо і заливаємо окропом. У теплому молоці розвести дріжджі і розчиняємо 2 столові ложки цукру, ставимо у тепле місце.

Білки збиваємо з цукром і змішуємо їх з дріжджовий опарою. Додаємо 1 склянку просіяного борошна і добре все перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин при кімнатній температурі, а потім всипаємо ще склянку борошна.

Жовтки збиваємо з цукром і розм’якшеним вершковим маслом.

Отриману суміш з’єднайте з тестом, додаємо борошно і все ретельно розмішуємо.

Тісто замішуємо вручну, додаючи в процесі родзинки, курагу і цукати. Чашу мультиварки змащуємо олією і викладаємо в неї отриману масу для випічки. Включаємо підігрів і чекаємо, поки вона підніметься.

Потім встановлюємо режим «Випічка» на 1,5 години і чекаємо приготування паски.

Збиваємо білок з цукровою пудрою, змащуємо глазур’ю поверхню випічки і прикрашаємо її. Приємного апетиту!