Соус для салату Цезар з куркою
Салат «Цезар» з куркою стає прикрасою майже кожного святкового столу. Хочемо представити майстер-клас з приготування соусу для цього салату.
Підготуємо продукти:
- 2 курячих яйця;
- 1 год л звичайної гірчиці;
- 150 мл олії оливи;
- 1 зубок часнику;
- 6 шт анчоусів;
- 1 год л вустерського соусу;
- 1 ст л соку з лимона;
- сіль, перець.
Анчоуси дрібно порізати і викласти в ємність. Додати гірчиці і видавити ложку лимонного соку.
Далі, влити вустерський соус, сіль і перець. Що стосується солі, то тут не переборщіть, оскільки анчоуси зазвичай досить солоні. Видавити часник.
З яйцями необхідно провести наступну процедуру. Закип’ятити воду, зняти з вогню і опустити в неї яйця. Витримати їх в гарячій воді одну хвилину і вийняти. Отримані яйця некруто відправити до решти інгредієнтів.
В останню чергу додати масло і перебити всі компоненти в блендері до загустіння.
Соус готовий. Зберігається він не більше двох днів.
Таким соусом можна відразу поливати салат або подавати окремо в соусниці.