Рецепти смачних супів швидко і просто: як приготувати перші страви з фото
Суп з фрикадельками, зеленим горошком і селерою
Для приготування вам знадобиться:
М’ясний фарш (на ваш розсуд) – 100 г
Морква – 1 шт.
Картопля – 3 шт.
Зелений горошок — 0,75 ст.
Селера – 1 стебло
Зелена цибуля — півпучка
Картоплю очистіть і наріжте не дуже великими шматочками, залийте літром води, посоліть і поставте на вогонь.
Зажарте цибулю і моркву до золотистого кольору на соняшниковій олії.
Додайте до киплячого картоплі селера і засмажку.
З обраного вами виду фаршу приготуйте фрикадельки. Для цього скачайте маленькі м’ясні котлетки, попередньо посоліть і поперчіть їх, за бажанням вмішайте в них третина сирого яйця.
Коли картопля буде практично зварена, відправте фрикадельки в каструлю.
Через 10 хвилин киньте туди горошок. Підійде свіжий, морозиво або з консервної банки, вийде все одно смачно.
Бульйон посоліть, додайте лавровий лист і спеції за смаком, накрийте кришкою і залиште настоюватися на хвилин 10-15.
При подачі додайте в кожну порцію по жменьці рубаного зеленого лука.