Рецепти смачних супів швидко і просто: як приготувати перші страви з фото

Суп з фрикадельками, зеленим горошком і селерою

Для приготування вам знадобиться:

  • М’ясний фарш (на ваш розсуд) – 100 г
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Зелений горошок — 0,75 ст.
  • Селера – 1 стебло
  • Зелена цибуля — півпучка

  • Картоплю очистіть і наріжте не дуже великими шматочками, залийте літром води, посоліть і поставте на вогонь.
  • Зажарте цибулю і моркву до золотистого кольору на соняшниковій олії.
  • Додайте до киплячого картоплі селера і засмажку.
  • З обраного вами виду фаршу приготуйте фрикадельки. Для цього скачайте маленькі м’ясні котлетки, попередньо посоліть і поперчіть їх, за бажанням вмішайте в них третина сирого яйця.
  • Коли картопля буде практично зварена, відправте фрикадельки в каструлю.
  • Через 10 хвилин киньте туди горошок. Підійде свіжий, морозиво або з консервної банки, вийде все одно смачно.
  • Бульйон посоліть, додайте лавровий лист і спеції за смаком, накрийте кришкою і залиште настоюватися на хвилин 10-15.
  • При подачі додайте в кожну порцію по жменьці рубаного зеленого лука.