Легкий томатний суп для тих, хто на дієті
Візьміть:
- Корінь селери — 100 г
- Морква — 2 шт
- Цибуля — 2 шт
- Помідор — 2 шт
- Перець болгарський — 0.5 шт
- Сік томатний — 0,75 л
- Сіль (невелика кількість)
- Всі компоненти супу вимийте і наріжте соломкою.
- Покладіть овочі в ємність, де буде готуватися суп, і залийте томатним соком. Загальний час приготування займе не більш півгодини.
- 10 хвилин дайте супу прокипіти на великому вогні, 10 на повільному, вимкніть вогонь і дайте страві настоятися ще 10 хвилин.
- За бажанням томатний сік розбавити з водою.
Секрети приготування смачних супів
Навчитися варити цікаві та смачні супи – посильне завдання навіть для початківця кулінара. Підключіть фантазію і насолоджуйтеся процесом приготування!