Домашні чебуреки з соковитим м’ясом і хрустким тестом, що може бути смачніше? Блюдо, яке прийшло до нас з Азії, і впевнено оселилося в нашій країні, ставши майже національним. Їх продають у кожній закусочній, крамниці, базар, вокзал. Особливо люблять поласувати такою стравою представники сильної половини людства. А чому б не побалувати своїх рідних такою смакотою? Давайте разом приготуємо саме смачне тісто для чебуреків за різними рецептами.
З чого можна приготувати тісто для чебуреків?
Якщо звернутися до витоків, то оригінальний класичний варіант тіста для чебуреків, це: вода + борошно + сіль. Але оскільки натура людини творча і має нестримну тягу до експериментів, то сьогодні відомі тисячі рецептів тіста для чебуреків з різних інгредієнтів. До найбільш широко використовуваних продуктів для приготування тіста, крім борошна і солі, відносяться:
- кефір;
- мінеральна вода;
- сир;
- молоко;
- пиво;
- яйця.
Виділити певний продукт, який робить тісто ідеальним, важко, оскільки кожен з них надає чебуреків особливе «звучання». Тому радимо приготувати кожен варіант.