Тісто для чебуреків – рецепти смачного і хрусткого чебуречного тіста

Вітаю вас, дорогі мої! Сьогодні будемо з вами замішувати вдале тісто для чебуреків. Таке, щоб воно вийшло смачним і хрустким.

У класичному варіанті чебуречное тісто складається з води, солі, олії та борошна. Однак існує ще кілька рецептів приготування вдалою основи для чебуреків. Приємного вам кулінарної творчості!

Як приготувати смачне і хрустке тісто для чебуреків, як в чебуречних?

Вважається, що чим більше вершкового масла покласти в тісто, тим більш хрусткими будуть чебуреки. Однак переборщувати з ним теж не варто, готуйте за наступним рецептом, точно дотримуючись рекомендації.

Інгредієнти:

  • 0,5 літра окропу
  • 1 яйце
  • 7 склянок борошна
  • 1 столова ложка м’якого вершкового масла
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування по етапах:

У окріп додаємо вершкове і рослинне масло. Залишаємо на 5-10 хвилин, щоб масло повністю розтопилося.

Кладемо щіпку солі і вливаємо куряче яйце. Ретельно все змішуємо. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто.