Рецепти смачних супів швидко і просто: як приготувати перші страви з фото

Рецепти найпростіших супів на кожен день

Цибулевий суп з капустою

  • Наріжте цибулю маленькими кубиками, капусту дрібно нашаткуйте, а моркву натріть на крупній тертці.
  • У сотейнику розігрійте рослинне масло, обсмажте на ньому цибулю до прозорого кольору, не забувайте постійно помішувати.
  • У сотейник долийте води і закип’ятити, підкиньте туди капусту та моркву, сіль, спеції і лавровий лист. Після закипання зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько чверті години.
  • На сковороді нагрійте олію і, безперервно помішуючи, обсмажте пару ложок борошна до жовтого відтінку. Повинен відчутися специфічний горіховий запах, але не перетримайте, тому інакше борошно пригорить.
  • Розчиніть борошно в супі, і коли з’являться бульбашки закипання води, відразу вимикайте вогонь. Дайте супу настоятися.
  • Блюдо в кожній тарілці прикрасьте зеленню кропу і видавіть кілька крапель свіжого лимонного соку: так смак супу набуде більш насичену смакову гаму.