Рецепти смачних супів швидко і просто: як приготувати перші страви з фото
Рецепти найпростіших супів на кожен день
Цибулевий суп з капустою
Наріжте цибулю маленькими кубиками, капусту дрібно нашаткуйте, а моркву натріть на крупній тертці.
У сотейнику розігрійте рослинне масло, обсмажте на ньому цибулю до прозорого кольору, не забувайте постійно помішувати.
У сотейник долийте води і закип’ятити, підкиньте туди капусту та моркву, сіль, спеції і лавровий лист. Після закипання зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько чверті години.
На сковороді нагрійте олію і, безперервно помішуючи, обсмажте пару ложок борошна до жовтого відтінку. Повинен відчутися специфічний горіховий запах, але не перетримайте, тому інакше борошно пригорить.
Розчиніть борошно в супі, і коли з’являться бульбашки закипання води, відразу вимикайте вогонь. Дайте супу настоятися.
Блюдо в кожній тарілці прикрасьте зеленню кропу і видавіть кілька крапель свіжого лимонного соку: так смак супу набуде більш насичену смакову гаму.