Суп харчо: оригінальний рецепт
Необхідні заготовки:
- Грудна частина яловичини — 450 г
- Рис — 0,5 ст.
- Цибуля – 1 шт.
- Перець солодкий — 1 шт.
- Помідори – 3 шт або пару ложок томатної пасти
- Часник — 3-4 зубки
- Соняшникова олія для смаження
- Сіль, перець, лавровий лист, приправа хмелі-сунелі
- Свіжа зелень – 1 пучок.
Підготуйте м’ясо для варення, промийте і розділіть його на досить великі шматочки.
Злийте перший бульйон і продовжуйте варити м’ясо в новій чистій воді трохи більше півгодини. Вогонь збавте до мінімуму, накрийте каструлю кришкою.
Рисову крупу ретельно промийте і залийте холодною водою на 15 хвилин.
Очищену цибулину наріжте кубиками. Те ж саме виконайте з помідорами.
Видаліть держак і насіння з болгарського перцю, наріжте його соломкою.
На розпеченій сковороді в рослинному маслі обсмажте цибулю протягом пари хвилин.
Киньте в сковороду нарізану перець і помідори (або томатну пасту), помішуйте протягом декількох хвилин.
У каструлю до м’ясного бульйону відправте тушковані овочі і рис. Варіть ці інгредієнти до повної готовності хвилин 30.
Дрібно порубаєте зелень. Часник подрібніть за допомогою чесночницы або товкачика.
За кілька хвилин до того, як суп буде готовий, приправити страву спеціями, часником і лавровим листом, а також дрібно нарізаною зеленню.
Ось і готовий грузинський суп – харчо!
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12