Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Як приготувати млинці на молоці: класичний покроковий рецепт з фото

Потрібно:

Приступимо:

  • Збийте міксером або блендером яйця і цукор з сіллю.
  • Влийте молока і ще раз все збовтайте.
  • Просійте борошно і добре все з’єднайте. Можна скористатися блендером або міксером. Влийте однорідну масу на розпечену сковороду. Через 30 секунд переверніть, через стільки ж зніміть.
  • Як приготувати млинці на 1стакане, 0,5 літра, 1 літр та 2 літри молока: точні пропорції інгредієнтів

    Пропорції для потрібної консистенції дуже важливі. Особливо для тих, хто зважився створити приголомшливі млинці в перший раз. Щоб ваш млинець не був комом, скористайтесь мірним стаканчиком і відміряйте необхідну кількість компонентів.

    Як приготувати тонкі млинці на молоці?

    Підготуйте:

    Почнемо:

  • За 30 хвилин до початку роботи вийміть компоненти з холодильника.
  • Збийте яйця з цукром.
  • Закиньте солі і соди і знову збийте.
  • Окремо розтопіть масло.
  • Залийте молока і добре з’єднайте з яєчною масою.
  • Акуратно і поступово всипайте борошно. Збийте за допомогою міксера або блендера, щоб не утворилося грудок.
  • Влийте трохи олії в отриману масу, а іншою частиною змастіть сковороду.
  • Якщо консистенція густа, додайте теплого молока.
  • Розжаримо сковороду влийте поварешку тесту. Через 30-40 секунд переверніть через стільки ж зніміть.