Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Рецепт дієтичних млинців на молоці

Потрібно:

Процес:

  • Відокремте білки від жовтків, помістіть в тару 2 білка і 1 жовток.
  • Закиньте до них сіль, соду і стевію порошкоподібну або потовчіть кілька таблеток.
  • Всі компоненти добре збийте.
  • Влийте теплого молока і ще раз пройдіться міксером.
  • Помістіть в тару борошно, всипаючи частками і збиваючи.
  • Готову масу залиште на 20 хвилин.
  • Розтопіть масло і розжарте сковороду, змастіть її.
  • Випікайте млинці до рум’яного стану з кожної сторони.
  • Якщо молоко скисло, як приготувати млинці смачно і просто?

    Якщо молоко довго лежало в безгоспному стані і стало кислим на смак, то вживати його вже не можна. А ось приготувати смачні і ажурні млинці навіть варто. А щоб тісто не віддавало кислинкою, підсипте побільше підсолоджувача.

    Рецепт млинців на воді з молоком

    Підготуйте:

    Хід дій:

  • Збийте яйця, цукор, сіль і розпушувач.
  • Влийте молоко, а потім воду, все добре з’єднайте.
  • Всипте частинами муку і добре попрацюйте блендером.
  • В отриману суміш влийте частина масла. Решту залиште для змащення.
  • Змастіть розпечену поверхню млинниці і влийте тісто.
  • Подрумянившийся переверніть млинець, дочекайтеся того ж ефекту і зніміть. Інші готуйте в тому ж порядку.