Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока
Рецепт дієтичних млинців на молоці
Потрібно:
Процес:
Відокремте білки від жовтків, помістіть в тару 2 білка і 1 жовток.
Закиньте до них сіль, соду і стевію порошкоподібну або потовчіть кілька таблеток.
Всі компоненти добре збийте.
Влийте теплого молока і ще раз пройдіться міксером.
Помістіть в тару борошно, всипаючи частками і збиваючи.
Готову масу залиште на 20 хвилин.
Розтопіть масло і розжарте сковороду, змастіть її.
Випікайте млинці до рум’яного стану з кожної сторони.
Якщо молоко скисло, як приготувати млинці смачно і просто?
Якщо молоко довго лежало в безгоспному стані і стало кислим на смак, то вживати його вже не можна. А ось приготувати смачні і ажурні млинці навіть варто. А щоб тісто не віддавало кислинкою, підсипте побільше підсолоджувача.
Рецепт млинців на воді з молоком
Підготуйте:
Хід дій:
Збийте яйця, цукор, сіль і розпушувач.
Влийте молоко, а потім воду, все добре з’єднайте.
Всипте частинами муку і добре попрацюйте блендером.
В отриману суміш влийте частина масла. Решту залиште для змащення.
Змастіть розпечену поверхню млинниці і влийте тісто.
Подрумянившийся переверніть млинець, дочекайтеся того ж ефекту і зніміть. Інші готуйте в тому ж порядку.