Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Запечені (фаршировані) млинці на молоці з зеленню і сиром: фото-рецепт

Приготуйте:

  • Млинцеву борошно — 2 склянки;
  • Молоко — 1 л;
  • Масло — 30 гр;
  • Сир — 500 гр;
  • Зелень — великий пучок.

Створення:

  • Зробіть тісто для млинців і дайте настоятися 20 хвилин.
  • Протріть сир на терочном обладнанні.
  • Порубаєте зелень і з’єднайте з сиром.
  • Випікайте млинці до напівготового стану з одного боку.
  • Переверніть на готову бік, укомплектуйте суміш для фаршу, загорніть в трубочку і перемістіть на сковороду на 10-15 секунд з кожної сторони.
  • Рецепт солодких млинців на згущеному молоці

    Згущене молоко підходить не тільки як доповнення до страви, але і як складова його частина. Спробуйте зробити ароматні млинці з згущеного молока.

    Як приготувати млинці на сухому молоці?

    Потрібно:

    • Яйця — 1 шт;
    • Молоко сухе — 2 ст. л. з гіркою;
    • Вода — 1 склянка;
    • Сіль — щіпка;
    • Цукор — 10 гр;
    • Сода — 1/4 ч. л.;
    • Борошно — 60 г;
    • Олія — 15 гр.

    Процес дій:

  • Збовтайте яйце з цукром, сіллю і содою.
  • У теплій воді розведіть молоко і влийте його в яєчну суміш.
  • Засипте суміш борошном і добре збийте.
  • Дайте масі настоятися, потім влийте масло.
  • Промажте поверхню сковороди маслом, і випікайте млинці до рум’яного стану.
  • Млинці — відмінна ідея не тільки до чаю, але і для повноцінного сніданку. Їх люблять дорослі і діти, а найголовніше — їх приготування не займає багато часу. Якщо їх робити всією сім’єю, то ваша трапеза буде ще веселіше з нашими порадами і рецептами.