Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Млинці з борошна для млинців на молоці: особливості приготування

  • Борошно Блинная відрізняється від звичайної складом. У нього входять необхідні для млинцевого тесту складові: розпушувач, цукор, сіль і яєчний порошок. Господині залишається тільки змішати борошно з молоком, водою або кефіром.
  • Спеціалізована борошно досить добре економить час. З неї млинці виходять пишні та рум’яні. А приготування стає настільки коротким, що годиться навіть для непередбачених ситуацій: швидкого сніданку або гостей, які прийшли занадто швидко.
  • Спосіб виготовлення не змінюється, просто деякі кроки скорочуються. Тому потрібно з’єднати борошно з молоком, влити трохи олії, а далі випікають на розпеченій сковороді.

Рецепт млинців з крохмалем на молоці

Необхідно:

  • Яйця — 4 шт;
  • Сіль — щіпка;
  • Цукор — 1,5 ст. л.;
  • Борошно — 4 ст. л. з гіркою;
  • Крохмаль картопляний — 4 ст. л. без гірки;
  • Молоко — 500 мл;
  • Олія — 15 мл

Дії:

  • З’єднайте борошно і крохмаль.
  • Закиньте до них цукор і сіль.
  • Розбийте туди яйця.
  • Збийте Блендером всі компоненти.
  • Збиваючи, поступово вливайте тепле молоко.
  • З’єднайте масу з маслом і поставте в холодильник на 15 хвилин.
  • Випікайте до золотистої скоринки на розпеченій сковороді, потім перевертайте і знімайте, коли друга сторона досягне тієї ж рум’яного кольору, що і перша.