Млинці з борошна для млинців на молоці: особливості приготування
- Борошно Блинная відрізняється від звичайної складом. У нього входять необхідні для млинцевого тесту складові: розпушувач, цукор, сіль і яєчний порошок. Господині залишається тільки змішати борошно з молоком, водою або кефіром.
- Спеціалізована борошно досить добре економить час. З неї млинці виходять пишні та рум’яні. А приготування стає настільки коротким, що годиться навіть для непередбачених ситуацій: швидкого сніданку або гостей, які прийшли занадто швидко.
- Спосіб виготовлення не змінюється, просто деякі кроки скорочуються. Тому потрібно з’єднати борошно з молоком, влити трохи олії, а далі випікають на розпеченій сковороді.
Рецепт млинців з крохмалем на молоці
Необхідно:
- Яйця — 4 шт;
- Сіль — щіпка;
- Цукор — 1,5 ст. л.;
- Борошно — 4 ст. л. з гіркою;
- Крохмаль картопляний — 4 ст. л. без гірки;
- Молоко — 500 мл;
- Олія — 15 мл
Дії: