Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Як приготувати товсті і пишні млинці на молоці?

Потрібно:

Процес:

  • Змішайте всі компоненти і збийте з допомогою блендера.
  • Тісто має бути густим, тому якщо його консистенція рідка, можете сміливо додавати борошна.
  • Випікайте на кожній стороні по 30-40 сек на змащеній і розпеченій сковороді.
  • Верхню частину кожного млинця змащуйте маслом.
  • Як приготувати ажурні млинці з дірочками на молоці: фото-рецепт

    Потрібно:

    Хід дій:

  • Перемістіть молоко на вогонь, щоб воно досягло температури тіла.
  • Розбийте яйця, закиньте цукор, сіль і соду. Всі компоненти добре з’єднайте.
  • Залийте пару ложок рослинного масла.
  • Влийте в масу половину молока, всі збовтайте.
  • Потім всипте борошно і добре пройдіться міксером.
  • Залийте залишився молоко і добре з’єднайте.
  • Залиште на 20 хвилин тісто, щоб воно настоялося.
  • Обмажте поверхню сковороди олією і розжарте її.
  • Залийте поварешку на середину поверхні, повертаючи в будь-якому напрямку по колу, розподіліть тісто рівномірно.
  • Подрумянившийся блін переверніть на іншу сторону.
  • Як підрум’яниться друга сторона, зніміть його покладіть на блюдце, змастивши маслом.
  • Залийте другу порцію за тим же принципом.