Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока
Як приготувати товсті і пишні млинці на молоці?
Потрібно:
Процес:
Змішайте всі компоненти і збийте з допомогою блендера.
Тісто має бути густим, тому якщо його консистенція рідка, можете сміливо додавати борошна.
Випікайте на кожній стороні по 30-40 сек на змащеній і розпеченій сковороді.
Верхню частину кожного млинця змащуйте маслом.
Як приготувати ажурні млинці з дірочками на молоці: фото-рецепт
Потрібно:
Хід дій:
Перемістіть молоко на вогонь, щоб воно досягло температури тіла.
Розбийте яйця, закиньте цукор, сіль і соду. Всі компоненти добре з’єднайте.
Залийте пару ложок рослинного масла.
Влийте в масу половину молока, всі збовтайте.
Потім всипте борошно і добре пройдіться міксером.
Залийте залишився молоко і добре з’єднайте.
Залиште на 20 хвилин тісто, щоб воно настоялося.
Обмажте поверхню сковороди олією і розжарте її.
Залийте поварешку на середину поверхні, повертаючи в будь-якому напрямку по колу, розподіліть тісто рівномірно.
Подрумянившийся блін переверніть на іншу сторону.
Як підрум’яниться друга сторона, зніміть його покладіть на блюдце, змастивши маслом.