Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Рецепт тонких млинців на молоці з содою

Потрібно:

Процес:

  • Збийте складові до однорідної маси порядку: яйця з цукром, сіллю і содою, потім з молоком, після з борошном і тільки потім з частиною масла.
  • Змастіть розпечену поверхню млинниці і випікайте млинці до золотистої скоринки.
  • Млинці на молоці з розпушувачем: рецепт

    Необхідно:

    • Молоко — стакан;
    • Яйця — 1 шт;
    • Цукор — 1 ст. л.;
    • Сіль — на кінчику ножа;
    • Розпушувач — 1/4 ч. л.;
    • Борошно — 80 гр;
    • Масло — 20 гр.

    Дії:

  • Збовтайте яйця з сіллю, розпушувачем і цукром.
  • Влийте молока, а потім всипте борошно.
  • Доведіть до однорідної консистенції.
  • Випікайте до рум’яного стану.
  • Рецепт шоколадних млинців на молоці

    Потрібно:

    • Молоко — 200 мл;
    • Яйця — 1 шт;
    • Цукор — 30 гр;
    • Борошно — 60 г;
    • Кардамон — щіпка;
    • Какао — 1 ч. л.;
    • Сода — 1/2 ч. л.;
    • Лимон — 1 ч. л.;
    • Вершки — 150 мл;
    • Шоколад — 150 гр;
    • Масло рослинне — 15 мл

    Процес:

  • Збийте яйця з цукром.
  • Всипте в масу какао і кардамон.
  • Паралельно перенесіть вершки на вогонь і розігрійте.
  • В яєчну масу всипте борошна і молока.
  • Потім погасіть соду соком лимона і влийте в суміш.
  • Помішуйте акуратно, не руйнуючи бульбашкову консистенцію. Дайте настоятися якийсь час.
  • У розігріті вершки закиньте дрібними частинами шоколад і помішуйте до утворення однорідної маси. Повинен вийде смачний шоколадний ганаш — шоколадний крем.
  • Влийте в масу для млинців масла і змажте розпечену сковороду.
  • Ополоником влийте на поверхню частину тесту, а зверху потріть шоколад, подрумянившийся переверніть млинець.
  • Укладіть красиво млинці і полийте зверху ганаш.