Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока
Рецепт тонких млинців на молоці з содою
Потрібно:
Процес:
Збийте складові до однорідної маси порядку: яйця з цукром, сіллю і содою, потім з молоком, після з борошном і тільки потім з частиною масла.
Змастіть розпечену поверхню млинниці і випікайте млинці до золотистої скоринки.
Млинці на молоці з розпушувачем: рецепт
Необхідно:
Молоко — стакан;
Яйця — 1 шт;
Цукор — 1 ст. л.;
Сіль — на кінчику ножа;
Розпушувач — 1/4 ч. л.;
Борошно — 80 гр;
Масло — 20 гр.
Дії:
Збовтайте яйця з сіллю, розпушувачем і цукром.
Влийте молока, а потім всипте борошно.
Доведіть до однорідної консистенції.
Випікайте до рум’яного стану.
Рецепт шоколадних млинців на молоці
Потрібно:
Молоко — 200 мл;
Яйця — 1 шт;
Цукор — 30 гр;
Борошно — 60 г;
Кардамон — щіпка;
Какао — 1 ч. л.;
Сода — 1/2 ч. л.;
Лимон — 1 ч. л.;
Вершки — 150 мл;
Шоколад — 150 гр;
Масло рослинне — 15 мл
Процес:
Збийте яйця з цукром.
Всипте в масу какао і кардамон.
Паралельно перенесіть вершки на вогонь і розігрійте.
В яєчну масу всипте борошна і молока.
Потім погасіть соду соком лимона і влийте в суміш.
Помішуйте акуратно, не руйнуючи бульбашкову консистенцію. Дайте настоятися якийсь час.
У розігріті вершки закиньте дрібними частинами шоколад і помішуйте до утворення однорідної маси. Повинен вийде смачний шоколадний ганаш — шоколадний крем.
Влийте в масу для млинців масла і змажте розпечену сковороду.
Ополоником влийте на поверхню частину тесту, а зверху потріть шоколад, подрумянившийся переверніть млинець.