Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Як приготувати млинці з вівсяного, житнього, кукурудзяного борошна?

  • Борошно може бути абсолютно будь-який, все залежить від уподобань готує і вживає готовий продукт. Різниця буде в кольорі млинців і корисності продукту в цілому.
  • Якщо ви прихильник правильно харчування, то краще замість пшеничного борошна використовувати вівсяне, житнє або кукурудзяну. Млинці, приготовані з використанням даних видів, не нашкодять фігурі (в невеликій кількості).
  • Вони відмінно підійдуть на сніданок замість каші. Наповнять організм енергією на весь залишок дня. Дані види борошна містять найбільшу кількість клітковини і є складними вуглеводами.
  • Спосіб приготування від виду борошна не змінюється, тому досить замінити одну на іншу. А інші компоненти залишити в тій же кількості, що зазначено в рецепті.
  • Житнє борошно краще з’єднати з іншою мукою в пропорціях 1:3, де 1 частина — житній, а 3 — інший. Тісто вийде більш пристосоване для випікання. Якщо цього не зробити, то млинці будуть розвалюватися.