Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока
Як приготувати млинці на дріжджах і молоці?
Потрібно:
Хід процесу:
Залийте дріжджі теплим молоком і дайте настоятися протягом години.
Окремо збийте яйця з цукром і сіллю.
З’єднайте з молоком і всипте борошно. Всі компоненти добре збийте.
Розжаримо масло на поверхні сковороди і вливайте приготовану масу.
Кожен готовий млинець змащувати маслом.
Швидкі млинці на молоці: смачний і простий рецепт
Підготуйте:
Покрокові дії:
Розтопіть масло, воно знадобиться для змазування поверхні сковороди і млинців, а також для додавання в склад.
Збийте яйця, закиньте соду, цукор і сіль.
Влийте молоко і все збовтайте.
Помістіть в масу борошно і збийте.
Додайте олії, добре перевешав.
Змастіть поверхню розпеченої сковороди, і готуйте десерт.
Як приготувати заварні млинці на молоці?
Заварні млинці виходять рум’яні, тонкі і дуже смачні. З такою стравою можна «і в бенкет, і в світ». Вони відмінно поєднуються з солодкими напоями, а також залишаються смачними в доповненні з начинкою.