Як приготувати ідеальні млинці на молоці: покрокові рецепти тонких, товстих, пухких, ажурних млинців в дірочку на дріжджах і молоці, заварних млинців, млинців з содою і млинців на кислому молоці з пропорціями на 1 склянку, 1 літр, 2 літри молока

Як приготувати млинці на дріжджах і молоці?

Потрібно:

Хід процесу:

  • Залийте дріжджі теплим молоком і дайте настоятися протягом години.
  • Окремо збийте яйця з цукром і сіллю.
  • З’єднайте з молоком і всипте борошно. Всі компоненти добре збийте.
  • Розжаримо масло на поверхні сковороди і вливайте приготовану масу.
  • Кожен готовий млинець змащувати маслом.
  • Швидкі млинці на молоці: смачний і простий рецепт

    Підготуйте:

    Покрокові дії:

  • Розтопіть масло, воно знадобиться для змазування поверхні сковороди і млинців, а також для додавання в склад.
  • Збийте яйця, закиньте соду, цукор і сіль.
  • Влийте молоко і все збовтайте.
  • Помістіть в масу борошно і збийте.
  • Додайте олії, добре перевешав.
  • Змастіть поверхню розпеченої сковороди, і готуйте десерт.
  • Як приготувати заварні млинці на молоці?

    Заварні млинці виходять рум’яні, тонкі і дуже смачні. З такою стравою можна «і в бенкет, і в світ». Вони відмінно поєднуються з солодкими напоями, а також залишаються смачними в доповненні з начинкою.