Прості рецепти приготування найсмачніших повітряних молочних коктейлів в домашніх умовах з молока і морозива з фруктами і ягодами, з сиропом і соком, за класичним рецептом і як в макдональдсі покроково

Як зробити молочний коктейль в блендері?

Блендер – сама популярна техніка для збивання молочних коктейлів в домашніх умовах. Здавалося б, немає нічого простіше, ніж збити молочний коктейль з використанням блендера: помістив всі інгредієнти в чашу, натиснув на кнопку, і через лічені секунди вже разливаешь коктейль по склянках і насолоджуєшся освіжаючим смаком. Але і в цій справі є свої нюанси:

  • Якщо ви використовуєте фрукти або ягоди для приготування молочного коктейлю, віддайте перевагу свіжим плодам. Якщо ж у наявності тільки заморожені – спочатку розморозьте їх, потім злийте утворилася рідина. Ягоди роздрібнюють блендером окремо, після чого додаються інші інгредієнти і маса збивається разом. Якщо беруться особливо ніжні ягоди – полуниця, малина, то їх можна збити, розбавивши молоком, а потім додавши морозиво.
  • У чашу блендера додавайте не сильно замерзле, а злегка розм’якшене вершкове морозиво.
  • Коктейль збивається на самій високій швидкості до моменту, коли ви помітите утворення густої піни.
  • Колотий лід можна додати в процес збивання коктейлю в чашу блендера, щоб зробити напій більш однорідним.