Прості рецепти приготування найсмачніших повітряних молочних коктейлів в домашніх умовах з молока і морозива з фруктами і ягодами, з сиропом і соком, за класичним рецептом і як в макдональдсі покроково

Морозиво для молочного коктейлю: особливості вибору

Щоб молочний коктейль вийшов особливо смачним і корисним, потрібно правильно підібрати інгредієнти для нього. Основні вимоги до складових домашнього коктейлю і молока:

  • Морозиво – чим воно жирніше, ніж сливочнее і натуральніше смак продукту, тим смачніше і густіше вийде коктейль. Найчастіше базою для молочних коктейлів виступає класичний пломбір, так як саме він, на відміну від його шоколадних і фруктових «побратимів» володіє найбільшою жирністю. Вибирайте найкращий пломбір за Гостом від виробника, якому довіряєте.
  • Молоко для коктейлів можна брати домашнє, але частіше використовують пастеризований продукт з магазину – таке молоко не потребує кип’ятіння і рідше викликає алергію.
  • Зазвичай кількість морозива і молока береться в співвідношенні 1:3, але якщо хочете більш густий напій, трохи змініть пропорцію на користь морозива.

    Якщо ви не вживаєте молоко зовсім, або хочете зробити ваш коктейль більш корисним, замініть молоко йогуртом або кефіром.