Прості рецепти приготування йогурту в йогуртниці, мультиварці, термосі і банку в домашніх умовах: йогурти з молока, закваски та сметани, солодкі йогурти з ягодами і фруктами

Домашній йогурт з ягодами: фото-рецепт


Для закваски знадобляться наступні продукти:

  • 1 л молока;
  • 200 мл натурального йогурту;
  • пюре зі свіжих ягід на ваш смак.

Готуємо кисломолочний продукт в йогуртниці:

  • Змішати молоко з живим йогуртом. Для кращого розмішування спочатку перемішується йогурт з частиною молока, потім вливається в загальний посуд.
  • Отриману суміш розлити в порційний баночки-йогуртниці.
  • Включити «диво-техніку» і залишити суміш сквашиваться на 8 годин.
  • В кожну баночку з готовим йогуртом додати по 1 ст л пюре зі свіжих ягід.
  • Перемішати і відправити його в холодильник на 2 години. Чим довше йогурт буде знаходитися в холодильнику, тим щільніше буде консистенція кисломолочного продукту.
  • Йогурт з бананом і полуницею в домашніх умовах

    Корисний йогурт в домашніх умовах з сухофруктами і медом

    Що може бути корисніше на сніданок, ніж смачний йогурт, приготований в домашніх умовах з медом поживним і вітамінізованими сухофруктами? А приготувати його простіше простого.

  • З вечора зробіть закваску з 1 л молока, заздалегідь нагріваючи його до 45°С, і пакетики сухий або 1 баночки рідкої закваски.
  • Поставте в тепло.
  • Вранці в готовий кисломолочний продукт додайте мед і сухофрукти за смаком. Насолоджуйтеся корисним і поживним сніданком.