Приготування домашнього йогурту в мультиварці
Для приготування йогурту можна застосовувати таке чудо техніки, як мультиварка. Для цього необхідно:
- змішати молоко із закваскою, згідно інструкції на упаковці закваски;
- влити отриману рідину в чашу мультиварки і включити функцію «йогурт», така є в багатьох сучасних електронних диво-горщиках; якщо ж такої функції у вас немає, тоді натискаєте «підігрів».
- через 8-12 годин йогурт буде готовий.
А про страви, які можна приготувати з застосуванням мультиварки, читайте в статті: «Кращі рецепти для мультиварки з фото: супи, м’ясо, курка, плов. Пироги і запіканки в мультиварці».
Як приготувати питний йогурт в домашніх умовах?
Для питного йогурту знадобиться підготувати:
- 1 л молока;
- 2 ст л натурального йогурту.
Отримати питний йогурт можна, використовуючи суху закваску. До максимальної пропорції молока, зазначеної на упаковці заквасці, додайте ще 250 мл, тоді у вас вийде більш рідкий питний йогурт.