Як солити і маринувати вовнянки в домашніх умовах: 10 кращих способів і рецептів смачно і швидко приготувати вовнянки на зиму

Як правильно солити сирі вовнянки?

Вимагається:

Хід дій:

  • Підготуйте мікроорганізми, попередньо вимочивши їх за 3 дні в кисло-солоній воді.
  • Підготуйте тільки капелюшки, промийте листя і очистіть часник.
  • Закиньте в тару капелюшки, засипте сіллю, листям і часником шарами.
  • Прикрийте тару кришкою і поставте вантаж, щоб утворився сік.
  • Через 7 діб вміст перекладається судини і солиться ще 2 місяці в погребі.
  • Якщо соку виділяється мало, то можна збільшити вагу вантажу.

    Як солити вовнянки холодним способом: рецепт з фото

    Потрібно:

    Хід процесу:

  • Відсортуйте і підготуйте гриби. Попередньо вимочити.
  • Відваріть протягом 20 хвилин на повільному вогні.
  • Укомплектуйте в тару половину спецій, крім солі.
  • Шарами покласти в тару гриби і сіль.
  • Зверху утрамбуйте частину спецій.
  • Поставте вагомий вантаж на кришку, що накриває тару.
  • Страва буде готова до вживання через 1,5 місяці.