Як солити і маринувати вовнянки в домашніх умовах: 10 кращих способів і рецептів смачно і швидко приготувати вовнянки на зиму

Класичний рецепт маринованих вовнянок з фото

Потрібно:

Хід дій:

  • Попередньо зробіть всі необхідні дії перед маринуванням.
  • Помістіть тару з водою на вогонь на 2 хвилини, і закиньте всередину прянощі і трави.
  • Потім додайте до рідини гриби на 10 хвилин.
  • Розсортуйте вміст по судинах, вливши в кожен есенцію оцту в пропорції 5 мл на 1 л готового продукту.
  • Залийте маринадом, в якому варилися мікроорганізми.
  • Зафіксуйте судини кришками і зберігайте в холодильнику або прохолодному місці.
  • Рецепт вовнянок, маринованих з овочами

    Необхідно:

    Хід процесу:

  • Заздалегідь підготуйте головний компонент маринування.
  • Підготуйте і поріжте овочі кільцями.
  • Помістіть тару з водою і спеціями на вогонь, потім закиньте овочі і тримати їх там протягом 25 хвилин.
  • Всипте в рідину гриби і влийте оцту, залиште ще на 25 хвилин.
  • Розсортуйте спочатку мікроорганізми по судинах, а потім влийте маринад.
  • Зафіксуйте кришкою і залиште остигати у прохолодне місце.