Класичний рецепт маринованих вовнянок з фото Потрібно: Хід дій: Попередньо зробіть всі необхідні дії перед маринуванням. Помістіть тару з водою на вогонь на 2 хвилини, і закиньте всередину прянощі і трави. Потім додайте до рідини гриби на 10 хвилин. Розсортуйте вміст по судинах, вливши в кожен есенцію оцту в пропорції 5 мл на 1 л готового продукту. Залийте маринадом, в якому варилися мікроорганізми. Зафіксуйте судини кришками і зберігайте в холодильнику або прохолодному місці. Рецепт вовнянок, маринованих з овочами Необхідно: Хід процесу: Заздалегідь підготуйте головний компонент маринування. Підготуйте і поріжте овочі кільцями. Помістіть тару з водою і спеціями на вогонь, потім закиньте овочі і тримати їх там протягом 25 хвилин. Всипте в рідину гриби і влийте оцту, залиште ще на 25 хвилин. Розсортуйте спочатку мікроорганізми по судинах, а потім влийте маринад. Зафіксуйте кришкою і залиште остигати у прохолодне місце. Сторінка: 1 2 3 4 5 6 7 8 9