Як солити і маринувати вовнянки в домашніх умовах: 10 кращих способів і рецептів смачно і швидко приготувати вовнянки на зиму

Вовнянки, мариновані з часником, оцтом і гірчицею

Підготуйте:

Дії:

  • Перед маринуванням зробіть необхідні дії для грибів.
  • Підготуйте інші складові.
  • Поставте на вогонь тару з водою, цукром і сіллю, додайте часник, гірчицю і кріп.
  • Через 5 хвилин залийте оцту, і вимкніть конфорку.
  • Укомплектуйте гриби в судини, залийте маринадом і накрийте кришками.
  • Судини помістіть у велику тару, а її перенесіть на вогонь на 20 хвилин.
  • Вийміть судини спеціальними пристосуваннями і закатайте.
  • Переверніть, накрийте теплим пледом і дайте охолонути в теплому приміщенні.
  • Після цього їх можна помістити в коморі шафа.
  • Як солити вовнянки в домашніх умовах: відео


    Соління і маринування здавна полюбилося багатьом гурманам. Гриби корисні для організму людини, в їх складі містяться вітаміни і білки. Тому для збалансованого харчування спорові теж повинні бути в списку споживаних продуктів. А наші рецепти допоможуть приготувати їх смачно і зберегти на довгий час.