Як солити і маринувати вовнянки в домашніх умовах: 10 кращих способів і рецептів смачно і швидко приготувати вовнянки на зиму
Вовнянки, мариновані з часником, оцтом і гірчицею
Підготуйте:
Дії:
Перед маринуванням зробіть необхідні дії для грибів.
Підготуйте інші складові.
Поставте на вогонь тару з водою, цукром і сіллю, додайте часник, гірчицю і кріп.
Через 5 хвилин залийте оцту, і вимкніть конфорку.
Укомплектуйте гриби в судини, залийте маринадом і накрийте кришками.
Судини помістіть у велику тару, а її перенесіть на вогонь на 20 хвилин.
Вийміть судини спеціальними пристосуваннями і закатайте.
Переверніть, накрийте теплим пледом і дайте охолонути в теплому приміщенні.
Після цього їх можна помістити в коморі шафа.
Як солити вовнянки в домашніх умовах: відео
Соління і маринування здавна полюбилося багатьом гурманам. Гриби корисні для організму людини, в їх складі містяться вітаміни і білки. Тому для збалансованого харчування спорові теж повинні бути в списку споживаних продуктів. А наші рецепти допоможуть приготувати їх смачно і зберегти на довгий час.