Як солити вовнянки гарячим способом
Потрібно:
- Волнушки — 5 кг;
- Листя хрону — 10 шт;
- Часник — 3 зубчики;
- Сіль кам’яна — 30 гр;
- Вода — 1 л.
Процес:
Підготуйте компоненти, а гриби заздалегідь вимочити.
У тару помістіть воду і сіль, перенесіть на вогонь.
Відсортуйте мікроорганізми за розміром.
Коли вода почне кипіти, помістіть всередину листя хрону, а потім гриби на 15 хвилин.
Виловите вовнянки, залишаючи розсіл недоторканим, і промийте під проточною водою.
В підготовлену для засолу тару влийте розсіл, закиньте часник і гриби.
Накрийте меншою за розміром кришкою і вантажем, щоб вміст не спливало.
Перемістіть засолення в холодильник на 3-е суток.
Після помістіть в знезаражені судини і зафіксуйте капроновими кришками.
Через добу можна подавати до столу.
Зберігати більше 2-х місяців приготовані таким чином гриби не варто. Краще вживати після їх повного приготування.
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9