Можна солити грузді і волнушки разом: рецепт
Підготуйте:
Дії:
Попередньо підготуйте складові, особливості гриби. Відсортуйте, вимочити і злийте зайву рідину.
Змішайте воду з сіллю і помістіть всередину асорті із мікроорганізмів.
Покладіть тару на вогонь і тримати їх там протягом 30 хвилин.
Після помістіть гриби на друшляк.
Здійсніть процес пастеризації судин для асорті.
Компоненти помістіть в посудину в такому порядку: гриби, розсіл, прянощі і трави.
Зберігати необхідно в прохолодному місці протягом декількох тижнів.
Для холодного методу вам потрібно:
Дії:
Гриби заздалегідь вимочуються, сортуються і ріжуться.
Вода з’єднується з компонентами зі списку.
Всередину рідини поміщаються гриби.
Тара фіксується кришкою меншого діаметру, а на неї кладеться гніт.
Приготування грибів завершується через 2 місяці.
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9