Як солити і маринувати вовнянки в домашніх умовах: 10 кращих способів і рецептів смачно і швидко приготувати вовнянки на зиму

Можна солити грузді і волнушки разом: рецепт

Підготуйте:

Дії:

  • Попередньо підготуйте складові, особливості гриби. Відсортуйте, вимочити і злийте зайву рідину.
  • Змішайте воду з сіллю і помістіть всередину асорті із мікроорганізмів.
  • Покладіть тару на вогонь і тримати їх там протягом 30 хвилин.
  • Після помістіть гриби на друшляк.
  • Здійсніть процес пастеризації судин для асорті.
  • Компоненти помістіть в посудину в такому порядку: гриби, розсіл, прянощі і трави.
  • Зберігати необхідно в прохолодному місці протягом декількох тижнів.
  • Для холодного методу вам потрібно:

    Дії:

  • Гриби заздалегідь вимочуються, сортуються і ріжуться.
  • Вода з’єднується з компонентами зі списку.
  • Всередину рідини поміщаються гриби.
  • Тара фіксується кришкою меншого діаметру, а на неї кладеться гніт.
  • Приготування грибів завершується через 2 місяці.