Як просто і смачно приготувати зелені помідори на зиму: засолювання та маринування зелених томатів, а також салати, закуски, лечо, ікра, аджика і варення із зелених помідорів з покроковими фото-рецептами

Рецепт зелених помідор в томаті на зиму

Надзвичайно смачними виходять зелені помідори в томаті, особливо, якщо постаратися приготувати їх так, щоб розм’якшити їх щільну структуру, зробивши їх м’якими і ніжними, але зберігши їх форму. Візьмемо:

  • Всі овочі підготувати – у помідорів прибрати хвостики, залишити їх цілком, моркви і перцю додати вигляд соломки, цибулі — колечок.
  • Обсмажити овочі на олії кілька хвилин до рум’яного кольору, в останню чергу додати помідори.
  • Коли помідори «схопляться» скоринкою, додати томатну пасту, розвести її водою і закинути сипучі компоненти.
  • Гасити помідори в томаті 10-15 хвилин, підлива на смак має бути кисло-солодкою.
  • Часник і нашатковану зелень (за бажанням) додати в самому кінці.
  • Далі заготовку можна розкласти по банках, а можна дати трохи настоятися і пригощатися відразу.