Як просто і смачно приготувати зелені помідори на зиму: засолювання та маринування зелених томатів, а також салати, закуски, лечо, ікра, аджика і варення із зелених помідорів з покроковими фото-рецептами

Огірки з зеленими помідорами: оригінальний рецепт

Несподіване поєднання, скажете ви. Але, приготувавши такий салатик, напевно станете кожен рік пригощати свою сім’ю цієї оригінальної заготівлею. Із зазначеної кількості продуктів вийде близько 7 банок салату на 1 л.

  • Підготуйте і стерилізуйте банки і кришки.
  • Овочі для салату подрібніть, як вам подобається, зелень наріжте подрібніше, перемішайте все в глибокій посудині.
  • На дно кожної банки викладіть зазначені вище компоненти, після – набийте банки нарізаними овочами і зеленню щільніше.
  • Воду тут ми не додаємо: в процесі маринування овочі пустять достатньо соку, сипучі інгредієнти розчиняться, а спеції віддадуть аромат.
  • Закочує банки стерильними кришками, перевертаємо і поміщаємо під ковдру.
  • Варення із зелених помідорів з закачуванням на зиму

    Думаєте, заготовку із зелених помідор не вдасться намазати на хліб? Помиляєтеся, є варіант страви для любителів овочевої ікри або варення з томатів, і ми поділимося ним з вами.