Як просто і смачно приготувати зелені помідори на зиму: засолювання та маринування зелених томатів, а також салати, закуски, лечо, ікра, аджика і варення із зелених помідорів з покроковими фото-рецептами
Огірки з зеленими помідорами: оригінальний рецепт
Несподіване поєднання, скажете ви. Але, приготувавши такий салатик, напевно станете кожен рік пригощати свою сім’ю цієї оригінальної заготівлею. Із зазначеної кількості продуктів вийде близько 7 банок салату на 1 л.
Підготуйте і стерилізуйте банки і кришки.
Овочі для салату подрібніть, як вам подобається, зелень наріжте подрібніше, перемішайте все в глибокій посудині.
На дно кожної банки викладіть зазначені вище компоненти, після – набийте банки нарізаними овочами і зеленню щільніше.
Воду тут ми не додаємо: в процесі маринування овочі пустять достатньо соку, сипучі інгредієнти розчиняться, а спеції віддадуть аромат.
Закочує банки стерильними кришками, перевертаємо і поміщаємо під ковдру.
Варення із зелених помідорів з закачуванням на зиму
Думаєте, заготовку із зелених помідор не вдасться намазати на хліб? Помиляєтеся, є варіант страви для любителів овочевої ікри або варення з томатів, і ми поділимося ним з вами.