Манти з м’ясом і гарбузом: оригінальний азіатський фото-рецепт
У цьому рецепті до традиційної цибульно-м’ясній начинці приєднується гарбуз – досить незвичний для нас елемент м’ясної страви. Але, наприклад, в Алма-Ати манти готують виключно з додаванням гарбуза. Вони виходять дуже ніжними, солоденькими, оригінальними.
З овочами можна зробити двома способами.
Представлені далі фото наочно ілюструють всі етапи приготування мантів з гарбузом.
Підготовка тесту
Підготовка начинки
Ліплення мантів
Приготування мантів на паруНе забуваємо змочувати кожен мант в соняшниковій або вершковому маслі перед тим, як покласти його на каскана.
Рецепт мантів від Сталика Ханкишиева