Як приготувати смачні і соковиті манти: найкращі рецепти справжніх узбецьких мантів, мантів з мясом і гарбузом по-азійськи, з рибою і інших варіантів приготування мантів

Манти з м’ясом і гарбузом: оригінальний азіатський фото-рецепт

У цьому рецепті до традиційної цибульно-м’ясній начинці приєднується гарбуз – досить незвичний для нас елемент м’ясної страви. Але, наприклад, в Алма-Ати манти готують виключно з додаванням гарбуза. Вони виходять дуже ніжними, солоденькими, оригінальними.

З овочами можна зробити двома способами.

  • Нарізати дрібним кубиком.
  • Гарбуз натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. З другим варіантом у процесі буде легше працювати.
  • Представлені далі фото наочно ілюструють всі етапи приготування мантів з гарбузом.

    Підготовка тесту
    Підготовка начинки
    Ліплення мантів
    Приготування мантів на паруНе забуваємо змочувати кожен мант в соняшниковій або вершковому маслі перед тим, як покласти його на каскана.

    Рецепт мантів від Сталика Ханкишиева