Як приготувати смачні і соковиті манти: найкращі рецепти справжніх узбецьких мантів, мантів з мясом і гарбузом по-азійськи, з рибою і інших варіантів приготування мантів
Приготування мантів в мультиварці
Як зробити по-справжньому соковиті і смачні манти: наші підказки
Як вже було сказано – чим більше в начинці цибулі, тим соковитіше манти.
Після нарізки м’яса ще трохи відбийте його, порубавши ножем або сокирою для відбивних.
Обов’язково використовуйте жирову складову у фарші – якщо не знайшли курдючного жиру, додайте сало без м’ясних прошарків.
Перед публікацією фаршу на тісто ретельно його пам’ятайте, щоб цибуля дав максимум соку.
Для надання соковитості у фарш додають подрібнену гарбуз.
Якщо начинка вам все одно здається трохи сухуватою – додайте у фарш трохи кип’яченої води і добре перемішайте.
Коли фарш вже викладений на пласт тіста, покладіть на нього зверху кубик вершкового масла і защипайте мант обраним способом.
Обов’язково змащуйте касканы пароварки або мантовницы рослинним або вершковим маслом, щоб манти не злиплися і не розірвалися.