Як приготувати смачні і соковиті манти: найкращі рецепти справжніх узбецьких мантів, мантів з мясом і гарбузом по-азійськи, з рибою і інших варіантів приготування мантів

Приготування мантів в мультиварці

Як зробити по-справжньому соковиті і смачні манти: наші підказки

  • Як вже було сказано – чим більше в начинці цибулі, тим соковитіше манти.
  • Після нарізки м’яса ще трохи відбийте його, порубавши ножем або сокирою для відбивних.
  • Обов’язково використовуйте жирову складову у фарші – якщо не знайшли курдючного жиру, додайте сало без м’ясних прошарків.
  • Перед публікацією фаршу на тісто ретельно його пам’ятайте, щоб цибуля дав максимум соку.
  • Для надання соковитості у фарш додають подрібнену гарбуз.
  • Якщо начинка вам все одно здається трохи сухуватою – додайте у фарш трохи кип’яченої води і добре перемішайте.
  • Коли фарш вже викладений на пласт тіста, покладіть на нього зверху кубик вершкового масла і защипайте мант обраним способом.
  • Обов’язково змащуйте касканы пароварки або мантовницы рослинним або вершковим маслом, щоб манти не злиплися і не розірвалися.