Солимо сало з часником в домашніх умовах: рецепт з покроковими фото
Ви чули про чудовому смаку солоного сала з часничком? Приготувати його самостійно – простіше простого, і це зможе зробити кожен. Обов’язкова умова – сало повинне бути свіжим, бажано теплим. Можна засолити і вже побувало в морозилці сало, але його смак буде трохи відрізнятися.
Інгредієнти:
- Сало – 1 кг;
- Сіль – трохи більше половини склянки;
- Часник – 1 головка;
- Суміш перців – за смаком;
- Спеції для сала або шпику.
Етапи засолювання:
Після закінчення цього часи сало готове до вживання. Класичний варіант подачі – тонко нарізані шматки просоленого сала з відварною картоплею, зеленим луком і скибочками чорного хліба.
Існує альтернативний, але не менш смачний засолювання сала з часником, з яким ви можете ознайомитися з відео: