Як правильно солити сало в домашніх умовах в розсолі у банку, з часником і сухим способом? Секрети правильної засолювання сала для коптіння в домашніх умовах

Рекомендації фахівців копчення


Щоб копчене сало вийшло смачним і ніжним, фахівці рекомендують дотримуватися деяких правил:

  • солити сало заздалегідь – до копчення,
  • для копчення використовувати гілочки лише плодових дерев,
  • не виставляти температуру в коптилке вище норми.

Впоратися з процедурою засолювання сала не представляє особливої праці. При цьому не обов’язково використовувати тільки ті інгредієнти, які описані в рецептах. Право кожного — додавати спеції, смак яких подобається вам і вашим домочадцям. А щоб закріпити отримані знання, пропонуємо подивитися ще один наш відео-рецепт.