Кукурудзяні та житні коржі на сковороді
Щоб зробити наведене вище страву ще більш «мексиканським» і екзотичним, рекомендуємо замість традиційної пшеничного борошна взяти кукурудзяну.
А для тих, хто на дієті, пропонуємо альтернативний рецепт швидких житніх коржів на сковороді.
Корж-хліб на сковороді: простий покроковий рецепт
Всупереч загальній думці, що випічка хліба – це дуже трудомісткий процес, ми розповімо, як спекти хліб у вигляді коржа на сковороді, не витративши зайвих коштів і часу. Для цього нам знадобиться:
- тепла вода – 0,5 л;
- сіль – 1 год л;
- дріжджі сухі – 1 год л;
- борошно – скільки вбере тісто, щоб воно не стало надто щільним;
- цукор – на ваш смак.
Готуємо:
1. З наведених інгредієнтів замішуємо однорідне тісто.
2. Залишаємо його «відпочити» години на два.
3. Коли тісто піднялося, перемішуємо його і відправляємо на сковороду з толставми стінами.
4. Вибираємо самий маленький вогонь, з кожної сторони обсмажуємо наш хліб, не менше 20 хвилин.
Такий хліб неймовірно простий в приготуванні, смачний і гарячим, і холодним. Приємного апетиту!