Смачні і швидкі коржі на сковороді: прості рецепти прісних і здобних коржів на сковороді з начинкою і без. Як приготувати корж замість хліба і мексиканську тортилью?

Кукурудзяні та житні коржі на сковороді

Щоб зробити наведене вище страву ще більш «мексиканським» і екзотичним, рекомендуємо замість традиційної пшеничного борошна взяти кукурудзяну.

А для тих, хто на дієті, пропонуємо альтернативний рецепт швидких житніх коржів на сковороді.

Корж-хліб на сковороді: простий покроковий рецепт

Всупереч загальній думці, що випічка хліба – це дуже трудомісткий процес, ми розповімо, як спекти хліб у вигляді коржа на сковороді, не витративши зайвих коштів і часу. Для цього нам знадобиться:

  • тепла вода – 0,5 л;
  • сіль – 1 год л;
  • дріжджі сухі – 1 год л;
  • борошно – скільки вбере тісто, щоб воно не стало надто щільним;
  • цукор – на ваш смак.

Готуємо:
1. З наведених інгредієнтів замішуємо однорідне тісто.
2. Залишаємо його «відпочити» години на два.
3. Коли тісто піднялося, перемішуємо його і відправляємо на сковороду з толставми стінами.
4. Вибираємо самий маленький вогонь, з кожної сторони обсмажуємо наш хліб, не менше 20 хвилин.
Такий хліб неймовірно простий в приготуванні, смачний і гарячим, і холодним. Приємного апетиту!