Сирна коржик на сковороді з начинкою: рецепт з покроковими фото
При бажанні в будь-яку корж можна додати «наповнювач» – начинку, яка зробить такий хлібець ще смачніше і соковитіше. Вибравши один з варіантів тесту для коржів, наведених вище, озброюємося нашої фото-підказкою та готуємо самі смачні коржі на сковороді з начинкою. Поради для смачних коржиків з начинкою:
- Для більшої ситності страви можна вибрати кефір пожирніше.
- Начинку для коржів наріжте як можна тонше або натріть на тертці, щоб вона не «випирала» при смаженні.
- Твердий сир можна включати до складу тесту, і додати до начинки коржі.
- Коли ви раскатаете тісто тонко і викладіть на нього начинку, зберіть його в «вузлик» і ще раз розкачайте максимально тонко.
- Працюйте на столі, щедро посипаний борошном.
Коржі на дріжджах на сковороді
Пропонуємо оригінальний відео-рецепт дріжджових коржів на сковороді на сироватці. Така коржик за смаком дуже нагадує справжній кавказький хліб-лаваш, а виходячи з пропорцій, представлених в рецепті, нагодувати таким блюдом можна всю сім’ю.