Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування
Рецепт аджики на зиму без варіння
Приготуйте:
Хід дій:
Помийте складові і перекрутіть.
Роздушіть часник і закиньте в суміш.
З’єднайте з уцхо-сунелі, сіллю і цукром.
Всі компоненти добре перемішайте.
Розлийте по обеззараженным ємкостей.
Гостра аджика на зиму з перцем і часником
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Помийте і поріжте компоненти.
Протріть в пюре на машині для рубки м’яса.
Порубаєте часник і закиньте в суміш.
Перемістіть в ємність для варіння і тримайте на повільному вогні протягом 1,5 — 2-х годин.
З’єднайте з рештою компонентами: сіллю, цукром, уцхо-сунелі.
Змішайте і залийте в чисті та сухі ємкості.
Аджика вогник: рецепт на зиму
Підготуйте:
Процес створення:
Помийте компоненти і поріжте.
Накрутіть всі складові — томати, перець, хрін через м’ясорубку.
Закиньте їх в ємність для варіння і тримайте на вогні протягом 2-х годин.