Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування

Рецепт аджики на зиму без варіння

Приготуйте:

Хід дій:

  • Помийте складові і перекрутіть.
  • Роздушіть часник і закиньте в суміш.
  • З’єднайте з уцхо-сунелі, сіллю і цукром.
  • Всі компоненти добре перемішайте.
  • Розлийте по обеззараженным ємкостей.
  • Гостра аджика на зиму з перцем і часником

    Вам знадобиться:

    Спосіб приготування:

  • Помийте і поріжте компоненти.
  • Протріть в пюре на машині для рубки м’яса.
  • Порубаєте часник і закиньте в суміш.
  • Перемістіть в ємність для варіння і тримайте на повільному вогні протягом 1,5 — 2-х годин.
  • З’єднайте з рештою компонентами: сіллю, цукром, уцхо-сунелі.
  • Змішайте і залийте в чисті та сухі ємкості.
  • Аджика вогник: рецепт на зиму

    Підготуйте:

    Процес створення:

  • Помийте компоненти і поріжте.
  • Накрутіть всі складові — томати, перець, хрін через м’ясорубку.
  • Закиньте їх в ємність для варіння і тримайте на вогні протягом 2-х годин.
  • Нашаткуйте трави, порубаєте часник.
  • З’єднайте всі складові і закиньте в варену суміш.
  • Влийте масло, сіль і цукор.
  • Залийте в ємності, заздалегідь знезаражені.