Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування

Незвичайні і смачні рецепти ” аджики на зиму: з агрусу, з абрикосів, вишні

Для приправи з агрусом:

  • Агрус недозрілий — 1 кг;
  • Перець гіркий вогник — 10 шт;
  • Сіль — 1 ст л.;
  • Коріандр — 10 гр;
  • Часник — 300 гр.

Процес:

  • Підготуйте все для аджики і перетріть в м’ясорубці.
  • Перетворіть коріандр в дрібну стружку.
  • З’єднайте ягідно-овочеву суміш з іншими частинами.
  • Змішайте і перемістіть в ємності для зберігання.
  • Для приправи з абрикосами:

    • Абрикоси — 1 кг;
    • Перець солодкий — 2 шт;
    • Перець гіркий — 1 шт;
    • Цибуля — 0,5 кг;
    • Чорний перець — 5 горошин;
    • Сіль — 1-2 ч. л.

    Виготовлення:

  • Підготуйте складові і перетріть блендером.
  • Поставте на плиту і тримайте її протягом 40 хв.
  • Під час готування заважайте, щоб не пригоріла.
  • Після — упакуйте по ємностях.
  • Для приправи з вишнею:

    • Вишня — 500 г;
    • Томати — 2 кг;
    • Перець солодкий червоний — 2 кг;
    • Перець гострий — 1-2 стручки;
    • Часник — 3 зубчики;
    • Оцтова есенція — 1 год л.;
    • Цукор — 100 р.;
    • Сіль — 1-3 год л.;
    • Рослинне масло — 100 мл

    Хід дій:

  • Підготовлені компоненти обмити і перекрутити через машину для рубки м’яса.
  • У пюре закинути масло і сипучі частини, а потім перемістити на плиту на 40 хв.
  • В процесі змішати з порубаним часником і оцтом.
  • Після закінчення часу варіння розмістити в ємності.