Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування
Незвичайні і смачні рецепти ” аджики на зиму: з агрусу, з абрикосів, вишні
Для приправи з агрусом:
Агрус недозрілий — 1 кг;
Перець гіркий вогник — 10 шт;
Сіль — 1 ст л.;
Коріандр — 10 гр;
Часник — 300 гр.
Процес:
Підготуйте все для аджики і перетріть в м’ясорубці.
Перетворіть коріандр в дрібну стружку.
З’єднайте ягідно-овочеву суміш з іншими частинами.
Змішайте і перемістіть в ємності для зберігання.
Для приправи з абрикосами:
Абрикоси — 1 кг;
Перець солодкий — 2 шт;
Перець гіркий — 1 шт;
Цибуля — 0,5 кг;
Чорний перець — 5 горошин;
Сіль — 1-2 ч. л.
Виготовлення:
Підготуйте складові і перетріть блендером.
Поставте на плиту і тримайте її протягом 40 хв.
Під час готування заважайте, щоб не пригоріла.
Після — упакуйте по ємностях.
Для приправи з вишнею:
Вишня — 500 г;
Томати — 2 кг;
Перець солодкий червоний — 2 кг;
Перець гострий — 1-2 стручки;
Часник — 3 зубчики;
Оцтова есенція — 1 год л.;
Цукор — 100 р.;
Сіль — 1-3 год л.;
Рослинне масло — 100 мл
Хід дій:
Підготовлені компоненти обмити і перекрутити через машину для рубки м’яса.
У пюре закинути масло і сипучі частини, а потім перемістити на плиту на 40 хв.
В процесі змішати з порубаним часником і оцтом.
Після закінчення часу варіння розмістити в ємності.