Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування
Аджика з жовтої сливи на зиму: смачний і незвичайний рецепт
Потрібно:
Сливи жовті — 2 кг;
Томатна паста — 2 ст л.;
Перець чилі — 2 стручки;
Часник — 200 г;
Цукор — 200 г;
Сіль — 2 ст. л.
Процес:
Підготуйте необхідне — сливи позбавте від кісток, перець від плодоніжок, і перекрутіть.
З’єднайте з сипучими частинами і пастою.
Перемістіть на вогонь і тримайте протягом 40 хв.
У процесі варіння помішуйте вміст.
В кінці закиньте подрібнений часник.
Гарячу приправу упакуйте в ємності.
Рецепт аджики з червоної смородини
Потрібно:
Червона смородина — 0,5 кг;
Перець пекучий — 2 шт;
Часник — 2 головки;
Петрушка, кріп, базилік кінза — великий пучок;
Сіль — 1 год л.
Спосіб приготування:
Підготуйте необхідні складові, промийте і обсушіть.
Перекрутіть все в машині для рубки м’яса.
Змішайте всі частини і пройдіться ще раз блендером.