Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування

Рецепт аджики на зиму «пальчики оближеш»

Підготуйте:

Хід дій:

  • Підготуйте необхідну, видаліть плодоніжки, насіння і хвостики.
  • Вимийте і позбавте помідори від шкірки.
  • Перекрутіть на м’ясорубці помідори і перці, а потім перемістіть на вогонь.
  • Випаровуйте протягом 20 хв.
  • Після появи перших ознак закипання залийте масло і засипте сіль.
  • Через 5 хв закиньте порубаний часник.
  • Вимкніть і розлийте по ємностях.
  • Кабачкова аджика на зиму: простий рецепт

    Потрібно:

    Процес:

  • Помийте і почистіть від шкірки і насіння основний компонент.
  • Роздушіть часник і перетріть все в м’ясорубці.
  • З’єднайте всі частини, крім перцю і оцту, і перемістіть на вогонь на 40 хв.
  • У процесі готування закиньте в масу перець і влийте оцет.
  • Розкладіть приправу по ємностях.
  • Рецепт аджики з зелених помідорів на зиму

    Необхідно:

    Процес:

  • Вимийте підготовлене і наріжте.
  • Надішліть все через машину для рубки м’яса.
  • Змішайте овочі, зелень, часник і перемістіть на вогонь на 1,5 години.
  • В процесі закиньте коріандр, сіль і хрін, протертий через тертку.
  • Гарячу суміш розлийте по ємностях, заздалегідь обеззараженным.