Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування
Рецепт аджики на зиму «пальчики оближеш»
Підготуйте:
Хід дій:
Підготуйте необхідну, видаліть плодоніжки, насіння і хвостики.
Вимийте і позбавте помідори від шкірки.
Перекрутіть на м’ясорубці помідори і перці, а потім перемістіть на вогонь.
Випаровуйте протягом 20 хв.
Після появи перших ознак закипання залийте масло і засипте сіль.
Через 5 хв закиньте порубаний часник.
Вимкніть і розлийте по ємностях.
Кабачкова аджика на зиму: простий рецепт
Потрібно:
Процес:
Помийте і почистіть від шкірки і насіння основний компонент.
Роздушіть часник і перетріть все в м’ясорубці.
З’єднайте всі частини, крім перцю і оцту, і перемістіть на вогонь на 40 хв.
У процесі готування закиньте в масу перець і влийте оцет.
Розкладіть приправу по ємностях.
Рецепт аджики з зелених помідорів на зиму
Необхідно:
Процес:
Вимийте підготовлене і наріжте.
Надішліть все через машину для рубки м’яса.
Змішайте овочі, зелень, часник і перемістіть на вогонь на 1,5 години.
В процесі закиньте коріандр, сіль і хрін, протертий через тертку.
Гарячу суміш розлийте по ємностях, заздалегідь обеззараженным.