Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування

Аджика з перцю на зиму: фото-рецепт

Підготуйте:

Створення:

  • Помийте складові і перекрутіть в машині для рубки м’яса.
  • Закиньте в суміш цукор, сіль і оцет.
  • Дрібно наріжте зелень і з’єднайте з овочевої частиною, закиньте томатної пасти. Змішайте і дайте настоятися протягом 20 хвилин.
  • Розжаримо масло і влийте в суміш, перемішайте і подавайте до столу. Чи можете закатати в знезаражені ємності.
  • Аджика по-грузинськи: традиційний рецепт на зиму

    Приготуйте:

    Створення:

  • Вимийте складові, а перець залиште у воді на кілька годин.
  • Протріть все через машину для рубки м’яса.
  • Нашаткуйте траву і дрібно розітріть горіхи.
  • З’єднайте всі разом і зберігайте в закритій ємності, щоб заправка не висохла.
  • Приправою можна не тільки мазати хліб і вживати як закуску, але і натирати м’ясо птиці перед відправкою в духовку.

    Шанувальникам грузинської кухні, особливо соусів, рекомендуємо заглянути в нашу статтю про всілякі рецепти соусу ткемалі.