Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування
Рецепт аджики з моркви на зиму
Потрібно:
Хід дій:
Підготуйте овочі і фрукти, томати і яблука позбавте від шкірки, перець — від плодоніжок.
Пропустіть продукти через м’ясорубку.
З’єднайте всі частини і перемістіть на вогонь.
Готуйте протягом 40 хв, додайте сіль і рослинне масло, потім закрутіть в ємності.
Аджика з петрушки, базилика, кинзи на зиму: оригінальні рецепти
Приготуйте:
Перець солодкий болгарський — 1 кг;
Пюре з томатів — 1 кг;
Перець пекучий — 7 стручків;
Петрушка свіжа — 500 гр;
Базилік свіжий — 300 гр;
Кінза свіжа — 200 гр;
Часник — 400 гр;
Оцтова есенція 70% — 3-4 ст. л.;
Цукор — 250 гр;
Сіль — 100 гр.
Приготування:
Промийте все підготовлене і дрібно наріжте.
Протріть овочі та зелень в блендері.
Закиньте в масу пасти з томатів сіль, цукор, есенцію та олію.