Рецепти самої смачної домашньої аджики на зиму з варінням і без варіння, з помідорами і пекучим перцем, оригінальної аджики по-кавказьки і незвичайної зеленої аджики з покроковими фото і відео майстер-класами приготування

Рецепт аджики з моркви на зиму

Потрібно:

Хід дій:

  • Підготуйте овочі і фрукти, томати і яблука позбавте від шкірки, перець — від плодоніжок.
  • Пропустіть продукти через м’ясорубку.
  • З’єднайте всі частини і перемістіть на вогонь.
  • Готуйте протягом 40 хв, додайте сіль і рослинне масло, потім закрутіть в ємності.
  • Аджика з петрушки, базилика, кинзи на зиму: оригінальні рецепти

    Приготуйте:

    • Перець солодкий болгарський — 1 кг;
    • Пюре з томатів — 1 кг;
    • Перець пекучий — 7 стручків;
    • Петрушка свіжа — 500 гр;
    • Базилік свіжий — 300 гр;
    • Кінза свіжа — 200 гр;
    • Часник — 400 гр;
    • Оцтова есенція 70% — 3-4 ст. л.;
    • Цукор — 250 гр;
    • Сіль — 100 гр.

    Приготування:

  • Промийте все підготовлене і дрібно наріжте.
  • Протріть овочі та зелень в блендері.
  • Закиньте в масу пасти з томатів сіль, цукор, есенцію та олію.
  • Ретельно все з’єднайте і подавайте до столу.
  • При необхідності можна зберігати в ємності.